Faiz Oranları Yenilendi! 100 Bin TL’lik Dev Kredi Kampanyası Garanti BBVA’da!

Faiz Oranları Yenilendi! 100 Bin TL’lik Dev Kredi Kampanyası Garanti BBVA’da!

Garanti BBVA, faiz oranlarını güncelledi! Yeni faiz oranlarını duyuran banka, pandemiye özel acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara kredi kampanyası başlattı. Acil nakite ihtiyaç duyan vatandaşlar tam 100 bin TL’ye kadar krediyi Garanti BBVA’dan çekebilecek. Peki güncellenen faiz oranları ne kadar oldu? Kimler krediden faydalanabilecek? İşte detaylar...

Türkiye’nin bankası Garanti BBVA, faiz oranlarını güncelleyerek yeni bir kredi kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde 100 bin TL’ye kadar nakit ihtiyacı olan vatandaşlar kredi kullanabilecekler. Üstelik güncellenen uygun faiz oranları ve ödeme kolaylıklarıyla.

Garanti BBVA Güncel Faiz Oranları Ne Kadar?

Garanti BBVA’nın güncellediği faiz oranları, 100 bin TL’ye kadar limitli ihtiyaç kredisine yansıtıldı. Üstelik kredi tutarı yükseldikte faiz oranları da düşürüldü. İşte güncel faiz oranları ve kredi tutarları:

  • 15 bin TL limitli ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.84
  • 25 bin TL limitli ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.74
  • 50 bin TL limitli ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.64
  • 75 bin TL limitli ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.54
  • 100 bin TL limitli ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.49

Garanti BBVA Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Garanti BBVA bankası pandeminin de yaşanması ile birlikte dijital bankacılıkta kendini ispat eden bankalardan biri haline geldi. Müşterilerine sunduğu dijital bankacılık hizmeti sayesinde hem temassız hem de anında kredi ve kredi kartı başvurularına olanak sağlıyor. Faiz oranlarını yenileyerek başlatmış olduğu kredi kampanyası ile müşterileri artık anında nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Yani Garanti BBVA müşterileri, şube kanalı dışındaki cep telefonu bankacılığı, internet bankacılığı, SMS bankacılığı gibi kanallarla kredi başvurusu yapabiliyorlar.

Garanti BBVA müşterisi olmayanlar için ise şube kanalları hala hizmet vermeye devam ediyor. Bankanın müşterisi olmayanların ise şubeden başvuru yaparlarken kimlik belgesi ve gelir belgelerini ibraz etmeleri gerekiyor.

İlginizi çekebilir...

Halkbank'tan Görülmemiş Kredi Fırsatı! 100 bin TL’ye Kadar 6 Ay Geri Ödemesiz 36 Ay Vadeli Kredi Paketi

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum