Halkbank'tan Görülmemiş Kredi Fırsatı! 100 bin TL’ye Kadar 6 Ay Geri Ödemesiz 36 Ay Vadeli Kredi Paketi

Halkbank'tan Görülmemiş Kredi Fırsatı! 100 bin TL’ye Kadar 6 Ay Geri Ödemesiz 36 Ay Vadeli Kredi Paketi

Halkbank’tan görülmemiş kredi fırsatı! Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) üyesi seyahat acentelerine ticari faaliyetleri için kredi kampanyası başladı. 6 ay anapara ödemesiz dönemli ve 36 ay vadeli kredi Halkbank’ta! Tam 100 bin TL’ye kadar finansman desteği sağlanacak olan bu kampanyanın detayları ise haberimizde...

Pandemide Etkilenen Seyahat Acentelerine Büyük Destek

Hepimizin bildiği üzere geçtiğimiz Mart ayından bu yana pandemi dönemi birçok sektörde büyük olumsuzluklara neden olmaya devam ediyor. Kamu bankası olarak görev yapan Halkbank ise olumsuz etkilenen seyahat sektörüne yönelik büyük bir desteğini duyurdu. Halkbank ve TÜRSAB arasında ‘TÜRSAB Üyesi Seyahat Acentelerine Destek Paketi! Protokolü imzalandı. Protokol töreninde konuşan Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, “Seyahat hareketliliğinin azalması hem küresel düzeyde hem de ülkemizde turizm sektörünün olumsuz etkilenmesini beraberinde getirdi. Ancak geldiğimiz nokta itibarıyla hem bizim hem de sektörün geleceğe yönelik pozitif ve umut yüklü bir bakış açısı olduğunu belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

Seyahat Acentelerine 100 Bin TL’ye Kadar Kredi İmkanı

2021 yılında aşılama işlemleri devam ederken Osman Arslan, Halkbank olarak turizm sektörünü finanse edebileceklerini söyledi. Halkbank, turizm sektöründeki firmaların finansman ihtiyaçlarını destekleyebilmek için Kredi Garanti Fonu (KGF) Teminatlı Turizm Destek Paketi’ni devreye aldı.

Sektörün önemli paydaşlarından biri olan TÜRSAB üyesi seyahat acenteleri için üst limit oluşturuldu. 100 bin TL olarak belirlenen üst limit dahilinde seyahat acenteleri destek ödemesi alabilecekler. Üstelik sağlanacak olan destek ödemesi tam 36 ay vade ile kullandırılacak. 36 ay vade içerisinde 6 ay anapara ödemesiz dönem de yine acentelerin rahat bir nefes almasını sağlayacak.

6 ay anapara ödemesiz ve 36 ay vadeli kullandırılacak olan 100 bin TL kredi, seyahat acentelerine can suyu olacak. Yaklaşık 10 bin adet seyahat acentesinin bu imkandan faydalanabileceği öngörülüyor.

İlginizi çekebilir...

Emekli ve Memurlara Vakıfbank’tan ‘Şimdi Al Haziran’da Ödemeye Başla’ Kredi Kampanyası

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.