Red Bull Homerun yeniden Türkiye'ye geliyor

Red Bull Homerun yeniden Türkiye'ye geliyor

İSTANBUL (AA) - Red Bull Homerun etkinliği, 5 Mart Cumartesi günü Bursa Uludağ'da gerçekleştirilecek.Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre, Red Bull Homerun,...

İSTANBUL (AA) - Red Bull Homerun etkinliği, 5 Mart Cumartesi günü Bursa Uludağ'da gerçekleştirilecek.

Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre, Red Bull Homerun, 2020 yılından sonra yeniden Türkiye'ye geliyor. Etkinlik, yüzlerce ekstrem spor ve adrenalin tutkununu Uludağ'da bir araya getirecek.

Yarışmacıların 200 metre koşarak ekipmanlarına ulaşacağı, sonrasında en hızlı şekilde bitiş çizgisine varmaya çalışacağı Red Bull Homerun; "kayak" ve "snowboard" olmak üzere 2 kategoriden oluşacak.

Farklı ve unutulmaz bir kış sporu deneyimi yaşamak isteyenlerin katılacağı Red Bull Homerun’da her kategorinin kadın ve erkek birincilerine sürpriz ödüller verilecek.

Kayıtların son güne kadar devam edeceği ücretsiz etkinlikte eşsiz bir deneyim yaşamak isteyenler redbull.com.tr/homerun adresinden kayıtlarını yaptırabilecekler.

Verilen bilgiye göre, Türkiye’de ilk kez 2020 yılında gerçekleştirilen Red Bull Homerun, Kartalkaya, Uludağ, Erciyes ve Palandöken’de kayak severleri bir araya getirmişti.

Tüm kayak merkezlerinde aynı anda gerçekleştirilen etkinlikte kadın ve erkeklerde şampiyonlar sürpriz ödüllerin sahibi olmuştu.

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.