Rekeep United'da üst düzey atama

Rekeep United'da üst düzey atama

Burak Merzeci, genel müdür olarak atandı

İSTANBUL (AA) - İtalyan Rekeep ile 1974'ten beri sürekli gelişerek büyüyen ve Türkiye entegre tesis yönetimi pazarının önemli oyuncularından olan United Group'un birlikte kurduğu Rekeep United'da satış ve pazarlama direktörü olarak görev yapan Burak Merzeci, genel müdür olarak atandı.

United Grup'tan yapılan açıklamaya göre, daha önce Bilkent Holding bünyesindeki Tepe Kurumsal Hizmetler Grubu şirketlerinin satış ve pazarlama departmanını kuran ve uzun yıllar yöneten Burak Merzeci, Tarsus Amerikan Koleji'nden sonra Marmara Üniversitesi Ekonomi bölümünü bitirdi. Merzeci, yine aynı üniversitede pazarlama alanında master yaptı.

İş hayatına başladığı günden bu yana Türkiye'nin önemli şirketlerinden Kerevitaş, Anadolu Efes, Turkcell gibi şirketlerde satış ve pazarlama bölümlerinde yöneticilik yapan Merzeci, evli ve bir çocuk babası.

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.