Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın koronavirüs aşısı oldu: 'Ahh! bu da neymiş ya böyle'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın koronavirüs aşısı oldu: 'Ahh! bu da neymiş ya böyle'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın aşı oldu. Instagram üzerinden paylaştığı görüntüler çok konuşuluyor. Başarılı çalıştırıcı aşı olurken farklı farklı sesler çıkartarak sağlık çalışanlarını güldürdü. İşte o anlar...

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın sosyal medyaya bomba gibi oturdu. Kendisini covid-19 yaşısı yaparken gördüğümüz Sergen Yalçın aşı sırasında farklı farklı sesler çıkartarak komik anlara sahne oldu. Çıkardığı sesler ile sağlık çalışanlarının gülmesine sebebiyet veren olay sosyal medyadaki yerini aldı. Şu an en çok konuşulan olaylar arasında yer alan Sergen Yalçın aşı olayının tüm detayları haberimizde. 

Sergen Yalçın covid aşısı oldu 

Küresel salgın sebebiyle herkesin evde kalması ve aşı olması gereken bir süreçteyiz. Bu neden aşı olma etkinlikleri tanınmış kişiler tarafından sosyal medyada yansıtılması toplum bazında çok önem arz ediyor. Bu durum aşı olmaya teşvik ediyor. Son yaşanan aşı hadisesiyle Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın çektirdiği görüntüler herkes tarafından konuşuluyor. 

sergen-yalcin.jpg

Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu arasında gerçekleşen anlaşma sebebiyle tüm futbol camiası aşı etkinliğine katıldı. Oyuncu ve teknik ekiplerde yer alan herkese aşı vurulmaya başladı. Siyah beyazlıların çalıştırıcısı Sergen Yalçın koronavirüs aşısını olduğu anları sosyal medyada paylaştı. Instagram üzerinde paylaştığı görüntüler herkesi gülme krizi geçirtti. Aşı olma sırasında ‘’Ahh bu da neymiş böyle’’ diyerek sağlık çalışanlarını güldürdü. 

Aşı yapan hemşire ise ‘’Şaka mısınız? Herhalde gerçekten yapmıyorsunuz?’’ diyerek Sergen Yalçın’ın tepkilerine karşılık verdi. 

İşte o görüntüler:

İlginizi çekebilir 

Samsung, OPPO'yu geride bıraktı..! Bu akıllı telefon yeni markası çok konuşuluyor..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.