Bir günlük gelirini İzmirli depremzedelere bağışladı

Bir günlük gelirini İzmirli depremzedelere bağışladı

İzmir'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin yaralarını sarmak için tüm kurumlar harekete geçerken, vatandaşlar da depremzedeler için kampanya başlattı.

İzmir'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin yaralarını sarmak için tüm kurumlar harekete geçerken, vatandaşlar da depremzedeler için kampanya başlattı. Bu çerçevede Kütahya'nın Emet ilçesinde kafe işleten Muhsin Mecit, bir günlük cirosunu İzmir'deki depremzedelere takviye olarak gönderme kararı aldı. İş yerine astığı afiş ve sosyal medyadan bağışı duyuran Mecit, "İzmir'de yaşanan yer sarsıntısı hepimizi çok üzdü. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyoruz. Biz minik bir işletmeyiz, ne yapabiliriz diye düşünürken böyle bir karar aldık. Küçük de olsa elde edeceğimiz bir günlük bütün satışımızı depremzedelere takviye için bağışlayacağız. Şu asıl kadar 600 TL oldu. Günsonu ne olursa teslim edeceğiz. Tüm halkımızı ve işletmelerimizi de yardıma çağırıyorum" dedi.

Kafenin müşterileri de kampanyayı anlamlı bulduklarını belirterek, işletmeyi duyarlı davranışından nedeniyle kutladı.

Yunus Daşdemir
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.