Blutv bu hafta sonu ücretsiz oluyor! Behzat Ç, Sıfır Bir, Yarım Kalan Aşklar, Doğu, Aynen Aynen dizileri ücretsiz yayınlanacak!

Blutv bu hafta sonu ücretsiz oluyor! Behzat Ç, Sıfır Bir, Yarım Kalan Aşklar, Doğu, Aynen Aynen dizileri ücretsiz yayınlanacak!

Film ve dizi izleme platformu Blutv bu hafta ücretsiz oldu. Küresel salgın nedeniyle alınan bu karar herkesi fazlasıyla memnun etti. Birçok dizi ve yapım Blutv üzerinden ücretsiz bir şekilde izlenebilecek. Yapmanız gerekenler ve daha fazlası haberimizde..

Blutv akış platformu yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya dahilinde birçok dizi ve yapım ücretsiz olarak izlenebilecek. Ücretsiz olarak izlenebilecek diziler arasında Aynen Aynen, Behzat Ç., Sıfır Bir, Doğu, Yarım Kalan Aşklar yer alıyor. Bu haftaya özel olarak geçerli kampanya bir sonraki haftalarda sona erecek. Uygulamaya dilerseniz mobilden dilerseniz de web tarayıcınız üzerinden ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz platformdan izleyebileceğiniz bu müthiş kampanyanın tüm detayları haberimizde yer alıyor.  

Blutv’de yer alan içerikler ücretsiz oluyor! 

blutv-icerik.png

Ramazan ayına özel olarak ücretsiz kampanya yapan uygulamalardan biri de Blutv oldu. Kampanya dahilinde birçok dizi ve yapımı hiçbir ücret ödemeden ücretsiz bir şekilde izleyebileceksiniz.  Aynen Aynen, Behzat Ç., Sıfır Bir, Doğu, Yarım Kalan Aşklar gibi diziler 16, 17 ve 18 Nisan tarihlerinde ücretsiz olarak izlenebilecek. Tüm yerli yabancı diziler haftasonuna özel olarak bedava bir şekilde kullanıcılara sunulacak. 

Blutv platformunda yapılan açıklamaya göre artan Covid-19 vakaları sebebiyle evde kalmamızın gerektirdiği bu ortamı neşelendirmek için büyük bir adım attık. Siz de evde kalarak vaka sayısının düşmesine yardımcı olabilirsiniz, açıklaması yapıldı. 

Blutv nasıl ücretsiz olarak izlenir? 

bedava-blu-tv-haftasonu.jpg

Blutv platformunun ücretsiz kampanyasına katılmak için tek yapmanız gereken uygulamaya giriş yapmak. Resmi web sitesine ulaşarak giriş kısmının şifre yerine blutvizliyorum yazarak içeriklere ücretsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz. Yerli ve yabancı tüm içeriklere bedava bir şekilde ulaşabilirsiniz. 

Birçok platform gibi Blutv’de Ramazan ayına özel birçok kampanya duyuracaktır. Bu kampanya sonrası bir ücretsiz etkinlik daha gelebilir. Dolayısıyla kampayaları ve teklifler takip etmeyi unutmayın. 

İlginizi çekebilir

Türk Telekom'dan ücretsiz 10 GB kampanyası! Ramazan'a özel efsane internet kampanyasını kaçırmayın! 31 Mayıs'a kadar bedava internet!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.