Magnum çekiliş sonuçları açıklandı mı? Maserati Ghibli Hybrid GT 2021çekiliş sonuçları asil ve yedek talihli

Magnum çekiliş sonuçları açıklandı mı? Maserati Ghibli Hybrid GT 2021çekiliş sonuçları asil ve yedek talihli

Magnum çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Maserati Ghibli Hybrid GT 2021 Model otomobili kazanmak için Magnum çekilişine katılan 15 milyon 201 bin 686 kişi Magnum çekiliş sonuçlarına göre asil ve yedek talihli belli oldu. Magnum çekilişi bugün 11.00'de gerçekleşti. Peki, Magnum çekiliş sonuçları nereden yayınlanacak?

Magnum çekilişi için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Maserati Ghibli Hybrid GT 2021 Model otomobili kazanmak için çekilişe katılan 15 milyon 201 bin 686 kişiden otomobili kazanan asil ve yedek talihli belli oldu. Peki, çekiliş sonuçları isim listesi nerede yayımlanacak?

MAGNUM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI 

Magnum Maserati Ghibli'nin yeni sahibi belli oldu. Magnum çekiliş sonuçlarına göre 9264984 numaralı Burak Fidan asil talihli oldu.

Yedek talihli ise 11045571 numaralı Selahattin Acar İstanbul.

MAGNUM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 

Magnum çekilişi kazananlar 15.10.2022 tarihinde Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki’nde ve Magnum resmi internet adresinde duyurulacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.