Müge Anlı'da akılalmaz olay! Sosyal medyada tanıştığı kişi dolandırıcı çıktı! Büyük vurgun yapan dolandırıcı bu kadarına da pes dedirtti!

Müge Anlı'da akılalmaz olay! Sosyal medyada tanıştığı kişi dolandırıcı çıktı! Büyük vurgun yapan dolandırıcı bu kadarına da pes dedirtti!

Müge Anlı yine başka bir olay ile karşı karşıya kaldı. Sosyal medyada tanıştığı kişi dolandırıcı çıkınca olanlar oldu. Büyük vurgun yapan adam suçlamaları reddetti. Detaylar ve geçen konuşmalar haberimizde yer alıyor.

ATV ekranlarının sevilen sabah programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’de yeni gelişmeler yaşanmaya ve açığa çıkmaya devam ediyor. Her gün farklı detayların ve olayların açığa çıkmasıyla gündemden ve sosyal medyadan düşmeyen program, yine bir skandal olay ile karşı karşıya kaldı. Farklı hikayelerin farklı sırların açığa çıkarıldığı program çok konuşulmaya devam ediyor. Yine çok konuşulan bir olay ise sosyal medya üzerinden gerçekleşti. Sosyal medyada parasını kaybederek ve dolandırılarak gündemdeki yerini aldı. 

Sosyal medya aşkına 623 bin lirasını kaptırdı 

0x0-1618567376337.jpg

Sosyal medya her ne kadar birçok olayı açığa çıkarmada yarar sağlasa da bir o kadar da zararlı bir yerdir. Sosyal medya üzerinde birçok dolandırıcı insanları kandırmaya ve paralarını çalmaya devam ediyor. Yine bir dolandırıcılık olayı ile karşı karşıyayız. İsa isimli birisine parasını kaptıran Arzu, kaptırdığı parayı geri alabilmek için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına dahil oldu. İsa bu duruma karşılık her türlü iddiaları yalanladı ve canlı yayındaki telefon bağlantısına katılmadı. 

657x410-muge-anli-canli-yayinda-okudu-arzu-salman-ve-isanin-mesajlasmalari-saskina-cevirdi-1618484331310.jpeg

Sosyal medya üzerinden tanıştığı İsa, ben boşandım diyerek Arzu’nun büyük miktardaki parasını dolandırdı. Toplamda 623 bin lirasını kaptıran Arzu, ne yapacağını bilemez durumda. İsa tüm bağlantıları reddediyor ve kesinlikle canlı yayına katılmayacağını belirtiyordu. Program çalışanlarının ise İsa’ya ulaşmak için gerekli çalışmalarını sürdürüyor. 

Çok sert eleştiriler alan İsa bu eleştirilere cevap vermedi ve kendi içerisinde yalanladı. Dolayısıyla bu durumdan ne kadar daha kaçabileceği merak konusu. 

İlginizi çekebilir 

Arka Sokaklar dizisinde koronavirüs şoku: Başrol oyuncusu diziye ara verdi!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.