Müge Anlı'da milyonları ayağa kaldıran şok olay! Yaşlı kadına yapılan işkence görüntüleri ortaya çıktı! Müge Anlı gözyaşlarına hakim olamadı!

Müge Anlı'da milyonları ayağa kaldıran şok olay! Yaşlı kadına yapılan işkence görüntüleri ortaya çıktı! Müge Anlı gözyaşlarına hakim olamadı!

Müge Anlı programında izleyicileri ayağa kaldıran bir olay yaşandı. 88 yaşındaki kadına gelini tarafından işkence edilen görüntüler sosyal medyayı salladı. Gözyaşlarına hakim olunamadığı o dakikalar kameralara yansıdı. İşte o anlar ve tüm detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yine bir skandal olay ile karşı karşıya kaldı. Son yaşanan olaylar ve açığa çıkan gerçekler izleyicileri ve hayranları şoke ettirdi. Dokuz çocuk sahibi olan yaşlı kadının başına gelenler programda bir bir açığa çıktı. Ortaya çıkan gerçekler herkesi şok etti. Ortaya atılan iddialar ve açığa çıkan detayların hepsi haberimizde yer alıyor.. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında çok konuşulacak olay! 

607424275542801ff8eebd45.jpg

Her gün farklı farklı konuları ele almasıyla ve yeni olayların açığa çıkmasıyla Müge Anlı ile Tatlı Sert programı reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Son program yine izleyicilerin ağzını açık bırakacak cinsten bir olaya imza attı. Geçtiğimiz dönem şüpheli ölümü sebebiyle dikkatleri üzerine çeken olay, yeni bir skandal ile karşımıza çıkıyor. Hayatını kaybeden kadının torunu ile evli olan kadın ortaya attığı iddia ile herkesin tüylerini ürpertti.  

Fidan Arslan, kayınvalidesine her fırsatta işkence yapıldığını, hamur yapma makinesine ayağını bilerek sıkıştırdığını iddia etti. Ancak bu iddia kendisine geri tepti. Suç her zaman Fidan’ın üstüne kalıyordu. Ancak şimdi bu iddiaların kanıtı ortaya çıktı. Ortaya çıkan görüntüler resmen kan dondurdu. 

Kan donduran olay 

606eeb2a55428527b024f734.jpg

Suçu Fidan’ın üzerine atan Fadime Arslan görüntüler sayesinde açığa çıktı. Müge Anlı bu durum için artık bu olay zarar vermekten çıkmış işkenceye dönüş ifadesinde bulundu. Kendisini korumaktan aciz yaşlı kadın için tüm sosyal medya seferber oldu. Yaşanan bu hadise için binlerce tweet atıldı. Ve destek çıkıldı. Suçu işleyen Fadime Arslan ise ekipler tarafından gözaltına alına alındı ve sorgulanmak üzere karakola götürüldü. 

İlginizi çekebilir 

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın koronavirüs aşısı oldu: 'Ahh! bu da neymiş ya böyle'

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.