Müge Anlı'da ortalık yangın yeri! Yasak aşk ortaya çıktı! Stüdyo ayağa kalktı!

Müge Anlı'da ortalık yangın yeri! Yasak aşk ortaya çıktı! Stüdyo ayağa kalktı!

Müge Anlı'da yaşanan son olaylar sinirlerin gerilmesine neden oluyor. Cesur ve Sevda çiftinin arasındaki husumet kötü bir şekilde sonuçlandı. İşte detaylar..

Ekranların sevilen yüzü ve vazgeçilmez programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te yaşanan son olay izleyicileri resmen çileden çıkardı. Programa dahil olan acılı aile oğullarının başına bir şey geldiğinden şüphe ediyordu ki beklenilen oldu. Aile oğullarının bir an önce bulunmasını isteyerek Müge Anlı’dan yardım istiyor, ekip ise gerekeni yapmaya çalışıyordu. İlginç olay bir aile içerisindeki kavgadan dolayı yaşandı. Aile evli olan oğlunu eşinin dövdüğünü iddia etti hatta darp konumuna geleceğini öne sürdü. Tüm bunlar üzerine bulunamayan Cesur’un olayı, Sevda Hanım’ın onu intihara sürüklediği iddiasıyla cevap bekliyor. 

Cesur’un arkadaşı programa dahil olarak ‘’En son gördüğümde boynunda çizikler vardı, dikkatimi çekti,’’ ifadelerini kullandı. Müge Anlı adamın intihara sürüklendiği ve bu eylemi gerçekleştirdiği iddiası üzerine yoğunlaştı. Mesajlara bile Sevda Hanım cevap veriyormuş ve bunu Cesur yazıyor gibi gösterdiği iddiaları da ortaya atıldı. Sevda ve Cesur’un aileleri stüdyoda gerginliğin ve tansiyonun artmasına sebep oldu. İki aile arasındaki gerginlil ortalığı ateş yerine çevirdi. 

Sevda Hanım tüm bu olaylar üzerine: ‘’Ben eşimde bir şey yapmasını istedim, o da yapmadı. Sonra olay çıktı ve böyle oldu’’ ifadelerini kullandı.  Cesur’un ailesi halen oğullarını aramakta ve bulamayacağı konusu üzerinde duruluyor. Cinayete kurban gittiği ve şiddete uğradığı konusunda da Cesur’un ailesi hemfikir durumda. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.