O Ses Türkiye ve Beyaz Show hakkında açıklamalar geldi! Beyazıt Öztürk tek tek tarih verdi!  Yayın tarihleri net olarak açıklandı!

O Ses Türkiye ve Beyaz Show hakkında açıklamalar geldi! Beyazıt Öztürk tek tek tarih verdi! Yayın tarihleri net olarak açıklandı!

O Ses Türkiye ve Beyaz Show hakkında haberler bomba gibi düştü. Beyazıt Öztürk'ten önemli açıklamalar geldi. İki program hakkında detaylı bilgiler verdi. Ses yarışmasının ve Talk Show programları hakkında net açıklamalarda bulundu. İşte o detaylar..

Ekranların vazgeçilmez yarışma programı O Ses Türkiye, geri sayıma başladı. Hayranlar ve izleyiciler her döneme damgasını vuran programı dört gözle bekliyorlar. Bu bekleyiş sürerken bir yandan da gündem yaratan olaylar meydana geldi. Sevilen ve efsane sunucu Beyazıt Öztürk, program hakkında birçok geri dönüşte bulundu. Bu bilgilerin arasında O Ses Türkiye programının tarihi de yer alıyordu. Sosyal medyada büyün yankı uyandıran bilgiler, bir anda tüm medyaya hakim oldu. İşte Beyazıt Öztürk’ün verdiği bilgiler ve yarışmanın tarihi. 

Beyazıt Öztürk ekranların sevilen programı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Tam tarihini de açıklayan sunucu, hayranların gönüllerine resmen su serpti. Büyük bekleyiş yakın zamanda son bulacak. Büyük beğeni toplayan ve izlenme rekorları kıran O Ses Türkiye ses yarışması, bu sezon da damgasını vuracak. 

Küresel salgın programı etkiledi

maxresdefault.jpg

Covid-19 nedeniyle 2020 yılında programın yapılamaması, gerçekten de hayranlarını üzen durumlar arasında yer alıyordu. Geldiğimiz nokta itibariyle 2021 yılında ne zaman başlayacağı konusunda kesin tarih veren Beyazıt Öztürk, hayranları resmen ayağa kaldırdı. 

Ünlü şovmen basın üyelerine verdiği demeçte ‘’ Şu an için işler yolunda, yakında başlayacak olan O Ses Türkiye programına odaklanıyoruz. Bunun dışında bir iki proje daha var,’’ ifadelerini kullandı.

Ünlü şovmen ayrıca senelerdir yaptığı kendi programı Beyaz Show için de detaylar verdi: ‘’ Kendi Talk Show programım için de şunu söyleyebilirim ki, yakında tekrardan ekranlara gelebilir,’’ dedi. Beyazıt Öztürk programın başlangıç tarihi olarak belki Ekim belki de Kasım ayı diyerek, yakında geleceğinin müjdesini verdi. 

İlginizi çekebilir 

FOX TV yine flaş bir karara imza attı! Son Yaz dizisi hakkında aldığı karar, hayranlarını küplere bindirdi! Bu kadar da olmaz dedirten karar..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.