PTT Kargo takip, sorgulama işlemleri nasıl yapılır? PTT kargo iletişim ve çalışma saatleri 2021

PTT Kargo takip, sorgulama işlemleri nasıl yapılır? PTT kargo iletişim ve çalışma saatleri 2021

İnternet üzerinden PTT kargo takip işlemi nasıl yapılır? 2021 PTT kargo çalışma saatleri nelerdir? Saat kaça kadar açık? Tüm detaylar haberimizde. İnternet üzerimizden her gün çeşitli kategorilerde ürünler siparişler veriliyor. Bu ürünler kargolar ile ulaşımı sağlanarak bizlere kadar ulaşıyor. Kargonuz nerede takip etmek ve çalışma saatleri için detaylar haberimizde

İnternet üzerimizden her gün çeşitli kategorilerde ürünler alınıyor ve bu ürünler kargo aracılığıyla evlerimize ulaşıyor. Bazılarımız aldığımız bu ürünlerin nerede olduklarını ve ne zaman ulaşacağını bilmek istiyor. Bunun çok kolay yöntemi bulunuyor. Bu haberimizde sizlere PTT kargo sipariş sorgulama nasıl yapılır? PTT kargo çalışma saatleri ve Kargo siparişi nasıl yapılır? Sorularının cevaplarını detaylı bir şekilde açıkladık. İşte tüm detaylar. 

Kargo takip işlemi nasıl yapılır? 

Satın almış olduğunuz ürünün elinizde kargo takip numarası bulunması gerekmektedir. Bu numara ile hangi kargo olursa olursa sorgulama yapabiliyorsunuz. Bu bilgilendirme zaten sms ile sizlere iletilir veya aldığınız ürünün sitesinden de görüntüleyebilirsiniz. Hangi kargoya verilmiş ise o kargonun ismini ve yanına sorgulama kelimesini yazarak bilgilere ulaşabilirsiniz. Örneğin PTT kargo sipariş sorgulama şeklinde arama moturuna yazabilirsiniz. 

İnternet üzerinden PTT kargo sorgulama işlemi nasıl yapılır? 

İnternet aldığınız herhangi bir ürün eğer PTT kargo aracılığıyla verilmiş ise bu kargoyu internet üzerinden görüntülemeniz mümkün. Eğer hangi kargo ile verildiğini bilmiyorsanız, telefonunuza sms olarak bu bilgi iletilecektir. Kargo sorgulaması yapmanız için öncelikle tarayıcınıza PTT kargo sorgulama yazın. Daha sonra siteye girin ve aldığınız ürünün kargo sipariş numarasını kutucuğa yazın. PTT kargosuna verilen ürününüz hakkındaki tüm detayları burada görebilirsiniz. 

PTT kargo çalışma saatleri 2021 

PTT şubeleri çalışma saatleri şu şekilde

  • Sabah 8:30 - 12:30
  • Öğle yemeği arası: 12:30-13:30
  • Akşam: 13:30-17:00

1 saatlik öğle arasından sonra saat 13.30’da tekrardan işlemlere devam etmektedir. Cumartesi  günü sadece merkez PTT şubeleri açıktır. O şubelerde öğlen 13.30’a kadar işlem yapmaktadır. Pazar günü ise kapalıdır. 

PTT kargo iletişim bilgileri

PTT kargo ana merkezi Ankara'da bulunmaktadır. Adres ve iletişim bilgileri ise şöyledir.

Adres: Şehit Teğmen Kalmaz Cad. No: 2 06050 Ulus / ANKARA

Çağrı Merkezi: 444 1 788

Website: ptt.gov.tr

PTT kargo ile neredeyse dünyanın her noktasına gönderim sağlayabilirsiniz. Devlet kanalı aracılığı ile olduğundan dolayı hem ekonomik olarak kargonuzu gönderebilirsiniz. PTT kargo web sitesine girerek kargonuzun fiyatını hesaplayabilirsiniz.

MNG Kargo takip, sorgulama işlemleri nasıl yapılır?

Yurtiçi Kargo takip, sorgulama işlemleri nasıl yapılır?

Sürat Kargo takip, sorgulama işlemleri nasıl yapılır?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.