Yurtiçi Kargo takip, sorgulama işlemleri nasıl yapılır? Yurtiçi kargo çalışma saatleri 2021

Yurtiçi Kargo takip, sorgulama işlemleri nasıl yapılır? Yurtiçi kargo çalışma saatleri 2021

İnternet üzerinden Yurtiçi kargo takip işlemi nasıl yapılır? 2021 Yurtiçi kargo çalışma saatleri nelerdir? Saat kaça kadar açık? PTT kargo sorgulama işlemleri nasıl yapılır? İnternet üzerinden Aras kargo sipariş sorgulama işlemi nasıl yapılır? Tüm detaylar haberimizde.

İnternet üzerimizden her gün çeşitli kategorilerde ürünler alınıyor ve bu ürünler kargo aracılığıyla evlerimize ulaşıyor. Bazılarımız aldığımız bu ürünlerin nerede olduklarını ve ne zaman ulaşacağını bilmek istiyor. Bunun çok kolay yöntemi bulunuyor. Bu haberimizde sizlere Yurtiçi kargo sipariş sorgulama nasıl yapılır? PTT kargo sipariş sorgulama nasıl yapılır? Ve Kargo siparişi nasıl yapılır? Sorularının cevaplarını detaylı bir şekilde açıkladık. İşte tüm detaylar. 

İnternet üzerinden Aras kargo sorgulama işlemi nasıl yapılır? 

Aldığınız ürünün öncelikle elinizde Aras Kargo’ya ait bir sipariş numarası bulunması gerekmektedir. Bu size sms ile veya aldığınız sipariş sayfasından iletilmektedir. Bu kod ile sorgulama yapabilirsiniz. Tarayıcınıza Aras kargo sipariş sorgulama yazın ve daha sonra siteye girin. Elinizdeki sipariş numarasını buraya yazın ve doğrulama işlemini gerçekleştirin. Kargonuza ait tüm detayları burada görebilirsiniz. 

2021 Aras Kargo çalışma saatleri 

Aras kargo şubeleri hafta içi saat 8.30 - 18.00 arasında hizmet vermektedir. Hafta sonları ise sadece Cumartesi günü hizmet vermektedir. Cumartesi günü sabah saat 8.30’dan öğlen 13.00’a kadar işlem yapmaktadır. 

Yurtiçi kargo sipariş sorgulaması nasıl yapılır? 

Yurtiçi şubelerinde gönderdiğiniz ya da alıcısı konumunda olduğunuz kargoları sorgulamak için kargo takip numarası olması gerekmektedir. Kargo alıcısı durumundaysanız telefonunuza sms ile bilgi gelecektir. Gönderici durumunda da zaten sizlere gerekli kodu el araclığıyla vermektedirler. 

İnternet üzerinden Yurtiçi kargo sipariş sorgulaması yapmak için öncelikle tarayıcınıza Yurtiçi kargo sipariş sorgulama yazıp, web sitesine girebilirsiniz. Buradan sizden sipariş takip numarası isteyecektir. Kutucuğu doldurun ve doğrulama işlemini yapın ve sorgula butonuna tıklayın. 

Yurtiçi kargo çalışma saatleri (2021) 

Yurtiçi şubeleri hafta içi Pazartesiden Cumaya sabah saat 09.00 ila akşam 18.00’a kadar işlem yapmaktadır. Cumartesi günü 09.00 - 17.00 arasında hizmet vermektedir. Ancak kargo kabul ve teslim işi Cumartesi günler için sadece 13.00 -17.00 arasında yapılmaktadır. 

 

MNG Kargo takip, sorgulama işlemleri nasıl yapılır?

Yurtiçi Kargo takip, sorgulama işlemleri nasıl yapılır?

Sürat Kargo takip, sorgulama işlemleri nasıl yapılır?

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.