Survivor adada işler karışıyor! Acun Ilıcalı yarışmaya veda eden ismi açıklıyor! Adaya kim veda edecek?

Survivor adada işler karışıyor! Acun Ilıcalı yarışmaya veda eden ismi açıklıyor! Adaya kim veda edecek?

Survivor adada işler çok karışıyor. Bugün yayınlanacak olan yeni bölümde elenen isim açıklanıyor. Çekişmeler ve gerginlikler hat safhaya çıkıyor. Survivor'da yine heyecan dorukta. İşte tüm detaylar..

TV8 ekranlarının reyting rekoru kıran yarışma programı Survivor’da ilginç anlar yaşanacak. Acun Ilıcalı imzalı yıllardır ekranlarda boy göster yıldız program, ilkleri yaşatmaya devam ediyor. 22 Nisan 2021 Perşembe akşamı (bugün) ile yeni bölümü ekrana gelecek. Bu bölümü ile izleyicileri ve hayranları şoke edecek gelişmeler yaşanacak. Tüm bu gelişmeler ağızları resmen açık bırakacak. İşte o gelişmelerin detayları.. 

Survivor'da heyecan dorukta

620-340-survivor-2021-22-nisan-2021-75-bolum-tanitimi-acil-durum-konseyi-nde-neler-olacak-750x409-4202898550725-6080545de3f2b.jpg

Her sezon yüksek izlenmeleriyle ön plana çıkan ve dillerden düşmeyen program Survivor, bu sezonda da bomba gibi devam ediyor. Tüm yapımlara meydan okuyan yarışma programı adeta herkesin izlediği reyting rekorları kıran bir içeriği barındırıyor. Reytinglerin yükselmesinde adada heyecanlı dakikaların ve çekişmelerin yaşanmasıdır. Bunun yanı sıra mücadele ve heyecan hat safhada olması izlenebilirliği daha da arttırıyor. 

Survivor 75. Bölünümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Saat 20.00’da izleyicisiyle buluşacak olan yarışma programı resmen kırmızı alarm veriyor. Yayınlanan fragmana bakaacak olursak İsmail’in açıklamaları en dikkat çeken olayların başında geliyor.  

620-340-survivor-2020-75-bolum-tanitimi-survivor-ersin-survivor-a-nasil-nasil-veda-etti-750x409-4202898550725-5ebb1046b066d.jpg

Yaptığı açıklamada ‘’Sergen SMS oylamasında ilk sırayı aldı ve ardından benim adımı yazdı. Ben de Sergen’i bu yüzden tebrik etmedim’’ ifadelerini kullanıyor. Bu sözlerin ardından Çağrı’da İsmail’e benzer bir söylemde bulunuyor: ‘’ Siz nasıl herkesin isminin yazabiliyorsanız, onlar da sizin isminizi yazabilirler’’ diye bir açıklama yapıyor.  

Konuşma esnasında araya giren İsmail, Çağrı’nın gazabına uğruyor. Ben konuşurken sesini yükseltme diye çıkışmaya başlıyor. İsmail ise buna karşılık olarak ‘’zamanında sen de bana aynısı yaptın’’ diyor. 

Öte yandan adada alarm çanları çalarken ayrılık haberleri baş gösteriyor. Acun Ilıcalı elenen kişiyi açıklamasının ardından Aleyna’nın gözyaşlarına boğulduğu görülüyor. Ancak kendisinin ağlaması elenmesi anlamına gelmiyor.  

Bu akşam elenecek olan isim Merve Aydın olacak. Geçtiğimiz haftalarda talihsiz bir şekilde burnu kırılan Merve Aydın, artık yarışmaya devam edemeyecek. 

İlginizi çekebilir 

Nihat Hatipoğlu resmen çileden çıktı! Gelen soru karşısında sinirlerine hakim olamadı! Kelimeler boğazına düğümlendi! Canlı yayında şoke eden o soru...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.