Survivor'da Reşat adeta çileden çıktı! Adada herkes birbirine girdi! Acun Ilıcalı son noktayı koydu!

Survivor'da Reşat adeta çileden çıktı! Adada herkes birbirine girdi! Acun Ilıcalı son noktayı koydu!

Survivor'da Reşat olayları durulmuyor. Birçok olaya sebep olan Reşat, adeta sinir küpüne döndü. Bağrışlarına koşan arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Üstüne bu kızgınlıkla Çağrı ile atışmaları son noktayı koydu.

TV8 Ekranlarının reyting rekoru kıran ve çok izlenen programı Survivor’da yine çok konuşulacak olaylar gerçekleşmeye devam ediyor. Son yaşanan gelişmeler ve gergin anlar yarışmacaları ve jüriyi resmen çileden çıkardı. Sinirlerine hakim olamayan Reşat çileden çıkmaya başladı. Acun Ilıcalı tarafından sert bir şekilde eleştirilen yarışması o anlarda aşırı sinirli bir şekilde konuşmalarına devam ediyordu. Hem açlık hem de zorlu mücadelelerden kaynaklı tansiyon çok yükselmeye devam ediyor. Bu durum da yarışmacılar için gayet normal diyebiliriz. 

Acun Ilıcıalı son kararı verecek 

2937745-810x458.jpg

Acun Medya ve ekibi tarafından oluşturulan ve başarılı bir şekilde ivmesini yukarıya doğru sürdüren program yine çok konuşulacak olaylara sahne oluyor. Son yaşanan olaylar tansiyonun aşırı yükselmesine ve sinirlerin gerilmesine sebep oluyor.  Bu akşamki yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan bölümde yine bu tür olaylara tanık olacağız. Reşat bu durumda çileden çıkacak ve Acun Ilıcalı tarafından sert bir şekilde uyarılacak. 

Yarışmanın gidişatı sebebiyle temponun artması ve tansiyonun yükselmesinden ötürü Reşat kendisini rahatlamak için suya daldı. Daldıktan sonra yeter diye bağırma nidaları atan Reşat’ın gergin olduğunu ortaya çıktı. Yüksek sesle yeter diye bağıran Reşat’a Çağrı’dan cevap geldi. Bunun üzerine Reşat’ın sinirleri bir anda yükseldi ve aralarında bir sürtüşme yaşandı. 

survivor-resat-duygusal-anlar-yasadi-gozyaslarina-4929409.jpg

Çağrı’nın yeter bağrışına karşılık yetmez nidalarına yetmez diye cevap vermesi büyük bir kavganın eşiğine geitrdi. İki yarışmacı da birbirinin üzerlerine atlamamak için kendilerini zor tutuyordu. Yarışmacı arkadaşlarının da bir anda ortaya toplanmasıyla ortalık bir anda karışmaya başladı.  

Tüm yaşanan olaylar üzerine tansiyon daha da yükseldi. İki yarışmacı da birbirlerine sözlü taciz de bulunmaya devam ediyordu. Tam o anda Acun Ilıcalı araya girerek son noktayı koydu. Acun ik yarışmayı da sizce diskalifiye eder mi? Düşünceleriniz nelerdir? 

İlginizi çekebilir

Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölümü bugün yayınlanacak mı? 19 Nisan TRT 1 yayın akışı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.