İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş: "Millet bizi çağırıyor"

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş: "Millet bizi çağırıyor"

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş Beyşehir ilçesinde Esnaf ziyareti gerçekleştirdi, vatandaşlarla sohbet etti.

İYİ Parti'nin "Yaz Seferberliği" sloganı çerçevesinde çalışmalarını yürüten Yokuş, "Ziyaretlerde gerçekleştirdiğimiz sohbetlerde anladık ki; vatandaş bizi çağırıyor" dedi.
 İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş partisinin Beyşehir ilçe teşkilatı tarafından "Yaz Seferberliği" sloganıyla başlatılan Esnaf ve vatandaş ziyaretlerine katıldı. Vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Yokuş, sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Fahrettin Yokuş, "Beyşehir Programımızda renkli karelerle yaza başladık. Yaz Seferberliği sloganıyla başladığımız ziyaretlerimizde vatandaşımızdan, hemşerimizden yoğun ilgi görmek en büyük mutluluğumuz. Bu güzel organizasyon için İYİ Parti İlçe Başkanı Sezer Telli ve İlçe teşkilatımıza ve bizlere eşlik eden il teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Ziyaretlerde vatandaşın zor durumda olduğunu gördük. Vatandaş bu durumdan kurtulmak için çıkış yolu arıyor.  Anladım ki Millet Bizi Çağırıyor!" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.