Karalar: "halkımıza Bir Söz Vermişsek Yaparız"

Karalar: "halkımıza Bir Söz Vermişsek Yaparız"

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Zeydan Karalar, "Halkımıza bir söz vermişsek yaparız. Bugün olmazsa yarın yaparız" dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Zeydan Karalar, "Halkımıza bir söz vermişsek yaparız. Bugün olmazsa yarın yaparız" dedi.

Başkan Zeydan Karalar, İmamoğlu, Kozan, Feke ve Tufanbeyli muhtarlarıyla bir araya geldi. İlk olarak İmamoğlu Belediyesinde İmamoğlu muhtarlarıyla görüşen Başkan Karalar, ASKİ yöneticileri ve Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte muhtarların sorunlarını dinledi. Kozan, Tufanbeyli ve Feke muhtarlarıyla da Kozan'da buluşan Başkan Karalar, Adana'da 7 bin km bozuk yol bulunduğunu, 11 ilçede arıtma bulunmadığını ve su sorunu yaşandığını belirterek, ilçelere yapılan ve yapılacak hizmetleri anlattı. Halka verdiği sözleri yerine getirdiğini ve getirmeye devam edeceğini, sorunların tamamının çözümü için zamana ihtiyaç bulunduğunu belirten Başkan Karalar, muhtarlara söz vererek sorunları dinledi.

ASKİ yöneticilerinin ve Büyükşehir bürokratlarının muhtarların sorunlarını titizlikle not aldığı toplantılarda muhtarları yol arkadaşları olarak gördüğünü ve halkın sorunlarını en iyi bilenlerin muhtarlar olduğunu ifade eden Başkan Zeydan Karalar, Yedigöze Barajı'ndan su getirilmesi projesinin hayata geçirilmesinin ardından Ceyhan, İmamoğlu, Kozan ve Yumurtalık ilçeleriyle, 160 köyün su ihtiyacının giderileceğini açıkladı. Karalar, söz konusu projeyi eski haliyle hayata geçirmeleri halinde 1 buçuk milyar lira harcanacağını, oysa aynı işi yeni projeyle 250-300 milyon liraya yapacaklarını kaydetti.

Günümüzde bir ilçenin arıtmasının bulunmamasının kabul edilemez olduğunu, bu eksikleri gidermek için gerekenleri yapacaklarını söyleyen Başkan Zeydan Karalar, zor koşullara ve pandemiye rağmen hizmet sayısı ve kalitesini artırmayı sürdürdüklerini ifade etti. Karalar, "Halkımıza bir söz vermişsek yaparız. Bugün olmazsa yarın yaparız. 30 yıldır, 40 yıldır çözülmemiş sorunları bir anda çözmemiz bekleniyor ama elbette kolay değil. Halkımızın bütün sorunlarını çözmek için çalışmak benim için kutsal bir iş. Benim kalbim halkım için ve onlarla birlikte atıyor. Tüm sorunları çözmek için yeterli para olduğunu varsaysak bile, bu kadar sorunun kısa sürede çözümü uygulanabilir değil. Zamana ihtiyaç var. Biz oy için değil, halkımızın eksiklerini gidermek için çalışıyoruz. Ne mutlu bana ki, Allah bana sizlere hizmet etme şansı verdi. İşimizi hızlı ve doğru yapmak için farklı bir anlayışıyla yönetilen bir belediye oluşturduk" dedi.

Muhtarlara, ihtiyaçlarıyla ilgili iletişim kurabilmeleri için, çok sayıda bürokratın telefon numaraları dağıtıldı.

Karalar:

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.