Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Heyecan Verici Haber: Milli Eğitim Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Başlıyor!

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Heyecan Verici Haber: Milli Eğitim Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Başlıyor!

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023 sözleşmeli bilişim personel alımı için KPSSP3 ve YDS puanlarını değerlendirecek. Başvurular 2-6 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023 sözleşmeli bilişim personel alımı için KPSSP3 ve YDS puanlarını değerlendirecek. Başvurular 2-6 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacak.

Bakanlık, 30 Ekim - 3 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan sözlü/uygulamalı sınav sonucunda başarı sırasına göre 10 sözleşmeli bilişim personeli alacaktır. Sınava başvuru ve detaylı bilgilere ulaşmak için www.meb.gov.tr, personel.meb.gov.tr adreslerini ve Kariyer Kapısı'nı ziyaret edebilirsiniz.

Millî Eğitim Bakanlığından Sözleşmeli Bilişim Personeli Giriş Sınavı İlanı Milli Eğitim Bakanlığı, kamu kurumlarının büyük ölçekli bilgi işlem birimlerinde sözleşmeli bilişim personeli istihdamı için yönergeleri belirleyen 31.12.2008 tarihli ve 27097 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik gereğince, 2022 ve 2023 KPSSP3 puanlarını değerlendirecektir. KPSS puanı olmayan veya belge sunmayan adayların KPSS puanı 70 olarak kabul edilecektir. Ayrıca, YDS veya Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen denklik puanı da hesaplamada kullanılacaktır.

Başvuran adaylar arasından en yüksek puandan başlayarak sözleşmeli bilişim personeli pozisyonuna alınacak adaylar, Bakanlık tarafından 30 Ekim - 3 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek sözlü/uygulamalı sınav sonucuna göre belirlenecektir.

Alınacak Personel Pozisyonları ve Ücretler Aşağıda alınacak personel pozisyonları ve aylık brüt sözleşme ücretleri verilmiştir:

Kıdemli Veri Tabanı Yöneticisi

Kişi Sayısı: 1 Ücret: Aylık brüt sözleşme ücret tavanının 3 katına kadar, Tam Zamanlı Kıdemli Sistem Çözüm Mimarı

Kişi Sayısı: 1 Ücret: Aylık brüt sözleşme ücret tavanının 3 katına kadar, Tam Zamanlı Kıdemli Yazılım Uzmanı (JAVA)

Kişi Sayısı: 1 Ücret: Aylık brüt sözleşme ücret tavanının 3 katına kadar, Tam Zamanlı Kıdemli Önyüz (Front-End) Geliştirme Uzmanı

Kişi Sayısı: 1 Ücret: Aylık brüt sözleşme ücret tavanının 3 katına kadar, Tam Zamanlı Yazılım Önyüz (Front-End) Geliştirme Uzmanı

Kişi Sayısı: 2 Ücret: Aylık brüt sözleşme ücret tavanının 2 katına kadar, Tam Zamanlı Yazılım Geliştirme Uzmanı (JAVA)

Kişi Sayısı: 1 Ücret: Aylık brüt sözleşme ücret tavanının 2 katına kadar, Tam Zamanlı Yazılım Geliştirme Uzmanı

Kişi Sayısı: 2 Ücret: Aylık brüt sözleşme ücret tavanının 2 katına kadar, Tam Zamanlı Yazılım Analizi ve Test Uzmanı

Kişi Sayısı: 1 Ücret: Aylık brüt sözleşme ücret tavanının 2 katına kadar, Tam Zamanlı Toplam: 10 Kişi

Sınav Takvimi İnternet Başvuru Tarihleri: 2-6 Ekim 2023 Sınava Girecek Adayların İlanı: 20 Ekim 2023 Sözlü/Uygulamalı Sınav Tarihleri: 30 Ekim - 3 Kasım 2023 İletişim Bilgileri Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (Özel Şartlar İçin)

Telefon: 0 (312) 296 94 49 Personel Genel Müdürlüğü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.