Onlyfans nedir? Onlyfans üyelik abonelik ücreti ne kadar? Onlyfans para kazanma, arama, uygulama, ve daha fazlası

Onlyfans nedir? Onlyfans üyelik abonelik ücreti ne kadar? Onlyfans para kazanma, arama, uygulama, ve daha fazlası

Son dönemin en popüler sosyal medya uygulaması onlyfans olmaya devam ediyor. Londra merkezli içerik paylaşma sitesi aynı zamanda iş modeli olarak da değerlendiriliyor. Fenix ​​International Limited tarafından kontrolü sağlanan onlyfans sitesinde içerik üreticileri, üyeleri üzerinden gelir sağlıyor.

Son dönemin en popüler sosyal medya uygulaması onlyfans olmaya devam ediyor. Londra merkezli içerik paylaşma sitesi aynı zamanda iş modeli olarak da değerlendiriliyor. Fenix ​​International Limited tarafından kontrolü sağlanan onlyfans sitesinde içerik üreticileri, üyeleri üzerinden gelir sağlıyor. Pornografik ve erotik içeriklerin öne çıktığı onlyfans sitesinde sporcular, müzisyenler, eğitim görevlileri gibi farklı meslek gruplarına sahip kişilerde yer alıyor.

İlk olarak Amerika’da yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanan onlyfans sitesi, son bir yıldır ülkemizde de popüler hale geldi. Twitter ve İnstagram gibi sosyal paylaşım sitelerinde erotik içerikler paylaşan kişilerin birer birer onlyfans hesapları açtığı görüldü. İçerik üreticileri, hayranları ya da üyelerinden ücret alarak ‘’özel videolar’’ paylaşmaya başladı. Amerikalı oyuncu Bella Thorne’nin onlyfans sayesinde 1 milyon dolar kazandığını açıklaması ise siteye olan ilginin artmasını sağladı. Ülkemizde, onlyfans hesabı üzerinden en çok gelir elde eden isim Twitter fenomeni Gizem Bağdaçiçek oldu. Onlyfans sitesinin temelinde abonelik sistemi yer alıyor. Abone olmayan kişiler ise içerikleri göremiyor. Onlyfans sitesi uluslararası bir platform olduğu için dolar ve euro üzerinden ödemeler yapılıyor. Farklı ülkelerdeki kullanıcılara ulaşma imkanı tanınıyor.

onlyfans.jpg

Onlyfans sitesine nasıl üye olunur?

Onlyfans sitesinin popülerliğinin artmasına paralel olarak ‘’onlyfans nasıl üye olunur?’’ sorusu da merak konusu haline geldi. Hem bilgisayar hem de akıllı cep telefonuna indirilebilen uygulama aracılığı ile onlyfans sitesine giriş sağlanıyor. https://onlyfans.com/ adresi üzerinden üyelik işlemleri gerçekleştiriliyor. Twitter ve Google hesapları üzerinden de üyelikler tamamlanabiliyor. Onlyfans hesabı oluştururken gerçek kimlik bilgilerinin paylaşılması gerekmiyor. Lakin, abonelik işlemlerinin tamamlanması için banka bilgileri talep ediliyor.

Onlyfans abonelik ücretleri ne kadar?

Onlyfans abonelik ücretleri içerik üreticileri tarafından belirlenme hakkına sahiptir. Lakin, en düşük abonelik ücreti 4.99 Dolar olarak belirlenmiştir. Dünya genelinde 3.5 milyon kullanıcı sayısına sahip olan onlyfans sitesinde 85 bin içerik bulunmaktadır. İçerik sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. İçerik üreticisi olmak isteyenler ise üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra sistem üzerinden başvurularını gerçekleştirebilir. Onlyfans sistemi üzerinden başvurunun onaylanması halinde içerik üreticisi konumuna geçilir. Abone sayısının artmasına paralel olarak gelir de yükselmektedir.

OnlyFans hakkında en çok merak edilen sorular ise şöyle;

OnlyFans Türkiye nedir?

OnlyFans, bir içerik oluşturma platformudur. İçerik üretici olmak ve #para kazanabilirsiniz. 

OnlyFans uygulaması var mı?

Resmi bir OnlyFans uygulaması yok App Store veya Google Play Store'da. OnlyFans'a yalnızca web sitelerinin URL'si üzerinden erişilebilir tarayıcıda (ör. Chrome, Safari, Yandex, Mozilla).

OnlyFans Türkiye'de var mı?

OnlyFans, dünya çapıyla kıyaslandığında çok fazla olmasa da Türkiye'de de aslında fazlaca kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor.

OnlyFans Hesabınızı Nasıl Silebilirsiniz?

1. Profil simgesine dokunun ve Ayarlar'a gidin

how-delete-your-onlyfans-account.jpg

OnlyFans.com > oturum aç > profil simgesi > Ayarlar.

Öncelikle OnlyFans.com'ain ve hesabınıza giriş yapın.

Giriş yaptıktan sonra, üzerine dokunun. profil simgesi alt gezinme çubuğunda.

Profil simgesine dokunmak menüyü açacaktır.

Menüde, Ayarlar'a dokunun Hesap ayarlarınıza gitmek için

2. Hesap'a gidin ve Hesabı sil'i seçin.

how-delete-your-onlyfans-account-2.jpg

Hesap > Hesap yönetimi > Hesabı sil.

Ayarlar sayfasına geldiğinizde, profil, hesap, gizlilik ve güvenlik gibi çeşitli seçenekler göreceksiniz.

Hesap Seç Hesap ayarlarınıza gitmek için

Hesap ayarlarınızda, hesabınızın bilgilerini değiştirebilir, bağlantılı hesapları ve bağlı hesapları yönetebilirsiniz.

Ayrıca güvenlik ayarlarınızı düzenleyebilir ve hesabınızı yönetebilirsiniz.

Hesap yönetimine kadar hesap ayarlarınızın en altına gidin.

Bu bölümde OnlyFans hesabınızı silme seçeneğini bulacaksınız.

Hesap yönetimi altında, üzerine dokunun. Hesabı sil.

OnlyFans da nasıl para kazanılır?

İçerik oluşturucuların paylaşımlarını görmek isteyenler, her ay belirli bir ücret karşılığında istedikleri kişinin kanalına abone oluyorlar. İçerik oluşturucular ise aboneliklerden para kazanıyorlar. Daha çok abone daha çok para anlamına geliyor. Abonelik ücretleri 4,99 ila 49,99 ABD doları arasında değişiyor.

Onlyfansta arama nasıl yapılır?

OnlyFans'ta ismiyle birini bulmak için şu adrese gidin: OnlyFinder.com ve kişinin adını girin. Örneğin, Jane Doe adında birini aramak istiyorsanız, Jane Doe'yu arayın ve enter tuşuna basın. Arama çubuğunda kişinin adını arayın.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.