İŞKUR işsiz kalanlara SSK sigortası ile 9 ay boyunca TYP personeli arıyor! 2825 TL aylık maaş ile hemen başvurun

İŞKUR işsiz kalanlara SSK sigortası ile 9 ay boyunca TYP personeli arıyor! 2825 TL aylık maaş ile hemen başvurun

İŞKUR TYP Kapsamında 177 gün istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde TYP kapsamında istihdam edilecek adaylara müjde!

İŞKUR tarafından vatandaşlara güzel haberler gelmeye devam ediyor! İŞKUR iş ilanlarının dışında başlatılan programlarla öncü olmaya devam ediyor. En çok tercih edilen Toplum Yararına Programlar kapsamında temizlik, bakım onarım, kamusal alt alanların yenilenmesi, ağaçlandırma gibi alanlarda alım yapan İŞKUR, işsizlere ve iş arayanlara müjdeyi verdi!

Bildiğiniz üzere en yüksek işsizlik maaşı net olarak 2825 TL dir. Geçtiğimiz aylarda pandemi dönemiyle beraber gündemimizde daha çok yer alan işsizlik ödeneği ve kısa çalışma ödemesiyle ücretsiz izindekilere verilen nakdi ücret desteği miktarı da artış gösterdi.

İŞKUR TYP Personel Alımı Nasıl Yapılıyor?

İŞKUR’a online olarak kayıt olup başvuru yapacak olan adaylarda noter kurası, liste kriteri önemlidir. Bu kriterler arasında %80 noter kurası, %20 liste uygulaması uygulanacak.

416405.jpg

İŞKUR TYP Çalışma Saatleri

İŞKUR TYP İlanlarına başvuru yapıp kabul edildiğiniz takdirde toplamda 177 gün boyunca 45 saat çalışma göstereceksiniz. Alacağınız maaş ta asgari ücret tutarında olmakla beraber çalışma gösterilen zamana göre farklılık gösterecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.