Türk Hava Yolları Personel Alımı Açıldı! THY Tecrübesiz 40 Yaş Üstü Personel Alımı Gerçekleştirilecek!

Türk Hava Yolları Personel Alımı Açıldı! THY Tecrübesiz 40 Yaş Üstü Personel Alımı Gerçekleştirilecek!

Türk Hava Yolları, personel alımına başlayacağını duyurmuştur. Resmi internet adresi üzerinden paylaşım yapan firma, İŞKUR internet sitesi bünyesinden çalışan alımı gerçekleştireceklerini belirtmiştir. İlan içerisinde iki farklı işe alım sistemi yayınlanmıştır.

THY Do%Co İkram sistemi içim toplamda 1 adet çalışanın işe alınacağı duyurulmuştur. Bu iş pozisyonu için başvuru da İŞKUR resmi adresi üzerinden devam etmektedir. Fakat bu pozisyona başvurmak isteyen adayların engelli statüsüne sahip olmaları da zorunludur. Ayrıca THY firmasına iki farklı pozisyonda işe alımı olacağı da duyurulmuştur. İşte THY iş alımı hakkında merak edilen tüm detaylar.

Temizlik Görevlisi Pozisyonu İçin Kimler Başvurabilirler?

Temizlik görevlisi pozisyonu için başvuru yapmak isteyen kişilerin temizlik ve paketleme konusunda yetenekli olmaları yeterli olacaktır. Ayrıca firma kuralları gereğince başvuru yapacak kişilerin en az 18 ve en fazla 40 yaşında olmaları da zorunludur. Son olarak başvuru yapacak kişilerin en az ilkokul mezunu olmaları gerektiğini de belirtmekte fayda var.

THY Teknik Uçak Motoru Onarım ve Bakım Merkezi İşçi Alımı

THY firması, teknik uçak motoru onarım ve bakım işlemleri için merkez üssü bünyesine personel alımı gerçekleştirecektir. Bu başvuru için adayların motor donanımlarını onarma konusunda deneyimli, hem yazılı hem de sözlü olarak İngilizce bilme ve yüksek noktada uçak teknik bilgisine sahip olma özelliklerini barındırmaları gerekmektedir.

Başvuru yapacak adaylarda kendini geliştirmeye açık olma, sürekli verimli sonuçlar alabilmek için çalışma, proje konusunda lider konumda yer alabilme, ekip üyesi olarak çalışabilme ve en az lisans mezunu olma özelliklerinin de yer alması gerekmektedir.

Başvuru yapacak çalışanların Havacılık Mühendisliği veya Makine Mühendisliği gibi teknik alanlardan mezun olmaları şarttır. Ayrıca onarım ve üretim ortamlarında en az 3 yıllık bir deneyime sahip olmaları gerekmektedir.

THY Firmasına Başvuru Nasıl Yapılır?

THY firmasına olan başvurular, yalnızca İŞKUR resmi adresi üzerinden sağlanmaktadır. Bu nedenle kişiler, THY şirketine personel olarak başvuruda bulunabilmek için öncelikle www.iskur.gov.tr adresine erişim sağlamalıdır.

Bunun yanı sıra adaylar bazında şahsen başvuru yapmak isteyenlerin taleplerinin kabul edilmeyeceği açıklandı. Son olarak İŞKUR’un telefon numalarını arayarak da THY iş alımı için kolayca bavuruda bulunabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.