Haydarpaşa ve Sirkeci garları için İBB teklif verdi

Haydarpaşa ve Sirkeci garları için İBB teklif verdi

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından düzenlenen; İstanbul'daki Haydarpaşa Garı ve Sirkeci Garı'nın dingin durumdaki ambar kısımları kültür-sanat etkinliklerinde kullanılması için ihaleye çıkıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından düzenlenen; İstanbul'daki Haydarpaşa Garı ve Sirkeci Garı'nın dingin durumdaki ambar kısımları kültür-sanat etkinliklerinde kullanılması için ihaleye çıkıldı. İhaleye; Emre Kamçılı, Anadolu Kültürel Girişimcilik, Hezarfen Danışmanlık Limited Şirketi ve İBB şirketlerinden; Kültür AŞ, İSBAK, Metro AŞ, Medya AŞ konsorsiyumu katıldı. TCDD'nin 30 bin lira olarak tahmini değer belirlediği ihaleye Hezarfen Danışmanlık aylık 300 bin lira, İBB ise 100 bin lira önerge etti. İhalede kurul başkanı tarafları 15 gün sonradan pazarlığa çağıracağını açıkladı ve ihaleyi sona erdirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.