TOKİ, İstanbul, Ankara, İzmir ve 34 İL'de konut, dükkan satışlarına başlıyor! 60,120,180 Ay vade

TOKİ, İstanbul, Ankara, İzmir ve 34 İL'de konut, dükkan satışlarına başlıyor! 60,120,180 Ay vade

TOKİ’den Beklenen Müjde Geldi! Toki İstanbul ve Diğer İllerde 34 ile Satış Yapacak! TOKİ, milyonlarca vatandaş tarafından beklenen müjdeyi sonunda verdi. Büyükşehirler başta olmak üzere 34 il bazında dükkan ve ev satışları gerçekleştirilecek. İstanbul, Ankara ve İzmir’in de dahil olduğu şehir listesinde 144 ev ile 96 dükkanı 6 ve 7 Ekim tarihleri arasında satılığa çıkaracak.

TOKİ, milyonlarca vatandaş tarafından beklenen müjdeyi sonunda verdi. Büyükşehirler başta olmak üzere 34 il bazında dükkan ve ev satışları gerçekleştirilecek. İstanbul, Ankara ve İzmir’in de dahil olduğu şehir listesinde 144 ev ile 96 dükkanı 6 ve 7 Ekim tarihleri arasında satılığa çıkaracak.

144 konut ve 96 dükkanın yer aldığı liste, yakın zaman içerisinde açık arttırma sistemi ile satılmaya başlanacak. Bu durumda satışa konulan evler için yüzde, 25, 40 ve yüzde 50 gibi peşinat fırsatları ile beraber 60 ve 180 ay vade, dükkanlar için de yüzde 10 ve 25 peşinat aracılığıyla 120 ve 180 ay vade fırsatları belirlenmektedir.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan 34 İlde Konut ve İş Yeri Müjdesi!

Ev ve dükkan fiyatlarının artış gösterdiği son günlerde TOKİ bazında yeni fırsatların getirileceği duyuruldu. 34 ilde gerçekleşecek olan ev ve dükkan satışları, internet ve kurumlar üzerinden açık attırma yöntemi ile alıcılarına ulaştırılacak.

İlgili açık arttırmalar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi’nin yanı sıra TOKİ İstanbul Hizmet Binası bünyesinde gerçekleştirilecek. Üstelik isteyen girişimciler, www.emlakmuzayede.com.tr adresine ulaşarak da tekliflerini iletebilecekler.

Konutlar İçin 60 vey 180 Ay Vade Fırsatları Düşünülüyor!

TOKİ bazında gerçekleştirilen kampanya da konut ve iş yerleri için farklı şehirler düşünülmektedir. Konut alımlarında yer alan büyükşehirler aynı kalacağı gibi Amasya, Bilecik, Bolu, Burdur, Diyarbakır, Eskişehir, Karabük, Kırklareli, Kütahya, Manisa, Niğde, Ordu , Osmaniye, Samsun, Tekirdağ, Tokat ve Uşak illeri de yer alacak.

Bu iller bazında bulunan konutlar için sağlanan fırsatlarda yüzde 25, 40 veya 50 peşinat sistemi belirlenmiş durumdadır. Bu peşinatların yanı sıra sunulan konutlar için 60 ve 180 ay vade fırsatlarının da sağlanacağı belirtilmektedir.

Satışa Konulan Dükkanlarda 120 ve 180 Ay Vade Fırsatı Uygulanacak!

Satışa konulan dükkanlar bazında da Afyonkarahisar, Amasya, Balıkesir, Bitlis, Çankırı, Elazığ, Gaziantep, Karaman, Kars, Konya, Niğde , Samsun, Siirt, Trabzon ve Zonguldak illeri seçilmiş durumdadır. Ayrıca bu dükkanlar, yüzde 10 ve 20 peşinatın yanı sıra 120 ve 180 ay vade fırsatları ile alıcılarla buluşturulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.