Birkaç Dakikada Onaylanan Kredi! Nakit İhtiyacına En Hızlı Çözüm Enpara’da

Birkaç Dakikada Onaylanan Kredi! Nakit İhtiyacına En Hızlı Çözüm Enpara’da

QNB Finansbank’ın kuruluşu olan Enpara birkaç dakika içerisinde onaylanan ihtiyaç kredisini duyurdu! Enpara; 1.000 TL’den 75.000 bin TL’ye kadar krediyi birkaç dakika içerisinde onayladığını açıkladı. Acil nakit ihtiyaçlarına en hızlı çözümün sunulduğu bu krediye başvuru nasıl yapılır? Kimler krediden faydalanabilir? İşte detaylar...

En Geç 8 İş Saati İçerisinde Yanıt Veriyor!

Enpara yeni duyurduğu kredi kampanyasında başvuruları en geç 8 iş saati içerisinde yanıtladığını açıkladı. Başvuru yapıldıktan birkaç dakika sonrasında onaylanıp onaylanmadığı hakkında bilgi veren Enpara, yine en hızlı nakit çözümünü sağlıyor.

75 Bin TL’ye Kadar Nakit İmkanı Enpara’da!

Enpara yaptığı açıklamada en az bin TL en fazla 75 bin TL olmak üzere nakit kullandırdığını duyurdu. Başvuran müşterilerin bankalardaki kredi notunun yine önemli olduğu bu krediye başvurular ise online olarak yapılabiliyor. Söz konusu kredide herhangi bir masraf olmadığı gibi 36 aya kadar vade imkanı da sağlanmaktadır.

Kredi kullanıldıktan sonra geri ödeme planı ise aylık eşit taksitli olarak uygulanmaktadır. Ayrıca krediyi kullandıktan sonra toplu ödeme işlemi, erken taksit ödeme, toplu ara ödeme işlemlerinde faiz indirimleri de uygulanmaktadır.

İlginizi çekebilir...

Piyasanın Yarı Fiyatına Araç Satın Alma İmkanı! Halkbank Uygun Fiyatlarla Araç Veriyor

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.