Piyasanın Yarı Fiyatına Araç Satın Alma İmkanı! Halkbank Uygun Fiyatlarla Araç Veriyor

Piyasanın Yarı Fiyatına Araç Satın Alma İmkanı! Halkbank Uygun Fiyatlarla Araç Veriyor

Halkbank, resmi internet sitesi üzerinden ihale ile araç satışı yaptığını duyurdu. Halkbank’ın resmi internet sitesi üzerinden ya da şubelerden ihale başvurusu yapılarak araç satışına izin verilecek. Peki Halkbank’tan ihale ile araç nasıl satın alınır? Detayları nelerdir?

Uygun Maliyetli Araç Fırsatları Halkbank’ta

Halkbank, resmi internet sitesinden uygun fiyatlı araçları ihale ile satışa çıkardığını duyurdu. İhale ile araç satın alabilmek için öncelikle resmi internet sitesi ya da şubeler üzerinden başvıuru yapılması gerekiyor. Alınacak olan araçların devir teslim işlemleri de yine Halkbank tarafından gerçekleştiriliyor. Araç satın almak isteyen vatandaşlara özel başlatılan bu uygulamada yüzlerce araç uygun fiyatlardan satışını bekliyor. Bankaya ait araç ve gayrimenkul satış listesinden herkes fiyatlara ulaşabilecek. Yapılacak olan her satış ise yetkili şube tarafından gerçekleştirilecek.

Pandemi Dönemine Damgasını Vuran Fiyatlar

Sıfır ve ikinci el pazarında sürekli artan fiyatlardan sonra Halkbank’ın başlattığı satışlar oldukça ilgi görüyor. Pandemi döneminde diğer birçok satış kanalına göre neredeyse yarı fiyatına ihaleli araç satışı gerçekleştirilecek. Satış işlemlerini Halkbank’ın gerçekleştirdiği bu uygulamada yetkili şubeler görevli olacak. Yayımlanan araç ve gayrimenkul listesinde ise yetkili şube de belirtilecek.

İlginizi çekebilir...

Hangi Bankaların Kullandırdığı Belli Oldu... 375 TL’den Başlayan Taksitlerle Nakit İhtiyaçlarınızı Karşılayın!

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.