Hangi Bankaların Kullandırdığı Belli Oldu... 375 TL’den Başlayan Taksitlerle Nakit İhtiyaçlarınızı Karşılayın!

Hangi Bankaların Kullandırdığı Belli Oldu... 375 TL’den Başlayan Taksitlerle Nakit İhtiyaçlarınızı Karşılayın!

Online olarak bankalar kredi kampanyalarına devam ederken, en düşük taksitle kredi kullandıranlar belli oldu. 10 bin TL ihtiyaç kredisi için en uygun taksitler sunan bankaları sizler için araştırdık. İşte aylık sadece 375 TL taksitle dahi kredi çekebileceğiniz bankalar...

Pandemi dönemine özel başlatılan online kredi furyası hız kesmeden devam ediyor. Bankalar bir bir online kredi ayrıcalıklarını duyururken vatandaşlar için şubeye gitmeden kredi kullanma dönemi yaygınlaşıyor. Özellikle online kullanımı yaygınlaştırmaya çalışan bankalar, aylık oldukça uygun taksit ödemeleri ile kredi kullandırmaya devam ediyor. İşte 10 bin TL kredi çekip aylık 375 TL taksitle bile ödeme yapabileceğiniz bankalar...

Uygun Faiz Oranları ve Uygun Ödeme Seçenekleri

Hızlı ve online olarak kullandırılan 10 bin TL ihtiyaç kredisi tam 36 ay vade imkanı ile sunuluyor. Aylık uygulanan faiz oranları ise bankalara göre değişiklik gösteriyor. Tüm bankalar ele alındığında online ve hızlı ihtiyaç kredisinde ING, en düşük faiz oranını uyguluyor.

  • ING aylık sadece yüzde 1.44 faiz oranı ile kullandırılan 10 bin TL ihtiyaç kredisi aylık 375 TL ödemeye sahip.
  • TEB ise 10 bin TL kredi için yüzde 1.45 faiz oranı uyguluyor. Yine 36 ay vade ile kullandırılan bu kredinin geri ödemesi ise 376 TL.
  • Türkiye İş Bankası ise ayık yüzde 1.50 faiz oranı ile üçüncü sırada yer alıyor. 36 ay vadede aylık ödemeleri ise 380 TL oluyor.
  • Aktifbank 10 bin TL krediyi 36 ay vadede tam yüzde 1.80 faiz oranı ile kullandırıyor. Bu faiz oranı ve vade süresi ile aylık ödeme tutarı 402 TL olarak yansıyor.
  • Garanti BBVA, 36 vadede 10 bin TL krediyi yüzde 2.20 faiz oranı ile kullandırıyor. Faiz oranı ve vade süresi hesaplandığında ise aylık 420 TL ödeme yapılması gerekiyor.
  • Yapı Kredi bankası aylık yüzde 2.21 faiz oranı ile kredi kullandırıyor. 36 ay vadede aylık ödenecek kredi tutarı ise 435 TL oluyor.
  • Son olarak Denizbank aylık yüzde 2.23 faiz oranı ile 36 ay vadede tam 10 bin TL kredi sağlıyor. Aylık ödenecek taksit miktarı ise 436 TL oluyor.

Tüm bu kredilere başvuru şartları ise 18 yaş üzerinde olmak ve online başvuru yapmak olarak sıralanıyor. Başvurularda hızlı ihtiyaç kredisi opsiyonun seçilmesi en önemli detaylardan biri. Ayrıca başvuran kişinin kredi notu, yasal takipte olup olmaması gibi detaylar da kredi kullandırımında oldukça önemli.

İlginizi çekebilir...

Halkbank'tan Görülmemiş Kredi Fırsatı! 100 bin TL’ye Kadar 6 Ay Geri Ödemesiz 36 Ay Vadeli Kredi Paketi

 

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.