Finansbank Kolları Sıvadı! 9 Ay Ertelemeli, 36 Vade ile Düşük Faizli Kredi Destek Paketini Bugün Açıkladı!

Finansbank Kolları Sıvadı! 9 Ay Ertelemeli, 36 Vade ile Düşük Faizli Kredi Destek Paketini Bugün Açıkladı!

QNB Finansbank, Kovid-19 salgını döneminde müşterilerine ve KOBİ’lere özel ‘İşe Devam Kredisi’ni duyurdu. Salgın nedeniyle dönemsel nakit akışı ve yeni döneme hazırlık amacıyla KOBİ’lere desteğini açıkladı. KOBİ’lere özel ‘İşe Devam Kredisi’ni duyuran QNB Finansbank yatırım ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla desteğini sürdürecek.

KOBİ’lere 9 Ay Anapara Ödemesiz Destek!

Kovid-19 salgını nedeniyle şüphesiz en çok etkilenen kişiler olan KOBİ’ler için QNB Finansbank kollarını sıvadı. Salgından etkilenen KOBİ’lere özel ‘İşe Devam Kredisi’ni duyurdu. Yeni döneme hazırlık amacıyla yatırım ihtiyaçlarının karşılanması için yeni kredi paketi kamuoyuna duyuruldu.

36 Ay Vade ve 9 Ay Anapara Ödemesiz Dönem Özelliği

KOBİ’lere özel hazırlanan bu destek kredisinde QNB Finansbank tam 9 ay boyunca anapara ödemesiz dönem sağlıyor. Böylelikle ‘İşe Devam Kredisi’ çeken KOBİ’ler hem ödemelerini kolay yapıyor hem de bu zor dönemde ihtiyacı olan nakiti anında QNB Finansbank ile karşılayabiliyor. 36 aya kadar vade süresi ile kullandırılan bu kredide aylık yüzde 1.41’den başlayan faiz oranları uygulanıyor.

Mart 2020’den Bu Yana Kredi Ödemeleri Erteleniyor

QNB Finansbank Bireysel Bankacılık ve KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın, yaşanan Kovid-19 dönemi ve destekler hakkında açıklamalarda bulundu. Kovid-19 sürecinde etkilenen reel sektörü desteklemek adına Mart 2020’den bu yana kredi ödemelerini ertelediklerini dile getirdi. Kredi ödemelerinde 3 ay erteleme yaptıklarını dile getiren Aydın, KGF ve KOSGEB destekli krediler kullandırdıklarını belirtti.

İlginizi çekebilir...

Devletten İhtiyaç Sahiplerine 750 TL - 1500 TL - 1625 TL Maddi Yardım!

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.