Gelir Belgesi Olmadan Tam 15 Bin TL’ye Kadar Kredi Alma İmkanından Sizler de Faydalanın!

Gelir Belgesi Olmadan Tam 15 Bin TL’ye Kadar Kredi Alma İmkanından Sizler de Faydalanın!

Covid-19 salgını kapsamında başlatılan kredi hareketleri ile vatandaşlara destek devam ediyor. Yaşanan pandemi durumuna özel başlatılan kampanyalarda gelir belgesiz krediler dikkat çekiyor. Herhangi bir gelir belgesi ya da teminat göstermeden bankaların kredi vermesi vatandaşların da en çok ihtiyaç duyduğu konular arasında yer alıyor.

60 Aya Kadar Vade İmkanı

Pandemi dönemine özel bankaların başlatmış olduğu kredi kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Salgının ekonomik olarak olumsuz etkilediği vatandaşlar ise kredi kampanyaları arasından gelir belgesiz olanları araştırmaya devam ediyor. 60 aya kadar vade ile 15 bin TL kredi veren bankalardan bazıları gelir belgesi talep etmiyor. Peki hangi bankalar gelir belgesiz kredi veriyor? İşte detaylar...

Hangi Bankalar Gelir Belgesiz Kredi Veriyor

  1. Akbank kredi kampanyasında en önemli şart kredi notu. Gelir belgesi olmadan kredi kullandırımı yapılabilmesi için vatandaşların kredi notlarına bakılıyor. Kredi notu 1200 ve üzerinde olan vatandaşlar gelir belgesiz bir şekilde kredi çekebiliyorlar. Üstelik şubeye gitmeye gerek kalmadan çekilen bu kredide tam 60 ay vade seçenekleri de uygulanıyor.
  2. Enpara; gelir belgesi, teminat, ipotek ya da ek gelir talep etmeden tam 15 bin TL’ye kadar kredi veriyor. Ancak Enpara dijital bir banka kanalı olduğu ve QNB Finansbank asıllı bir kuruluş olduğu için, Finansbank politikalarına göre kredi kullandırıyor.
  3. Aktif Bank, kredi notu düşük olan kişilere dahi kredi veren banka olarak bilinmektedir. Kişilere hem gelir belgesi hem de kredi notu aramaksızın kredi vermektedir.
  4. ING Bank, yine kredi notuna göre kredi kullandıran bir bankadı. Kredilerinde uygulayacağı faiz oranı da kredi notuna göre belirlenmektedir. İnternet sitesi ya da şubeler üzerinden yapılan kredi başvurularında kişilerin kredi notları dikkate alınarak cevap verilmektedir.

İlginizi çekebilir...

Finansbank Kolları Sıvadı! 9 Ay Ertelemeli, 36 Vade ile Düşük Faizli Kredi Destek Paketini Bugün Açıkladı!

 

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.