Kredi Notu Düşük Olanlara Müjde! İşte Anında Kredi Onayı Veren Bankalar

Kredi Notu Düşük Olanlara Müjde! İşte Anında Kredi Onayı Veren Bankalar

Bankaların kredi kullandırırken ilk baktığı kriter kredi notudur. Kredi notu düşük olan kişilere kredi kullandırılmaz. Eğer sizler de ihtiyaç kredisi çekmek istiyor, ancak kredi notunuz yüzünden olumsuz cevap alıyorsunuz bu haber sizlere göre! İşte bankalarda kredi notuna bakılmaksızın verilen ihtiyaç kredileri...

Kredi notu; kişinin geçmiş ödemelerinin düzenine ve miktarına bakılarak belirlenen bir kriterdir. Kredi notu yüksek olan kişiler; düzenli ödeme yapan ve bankaya olan borcunu geçirmeyen kişilerdir. Kredi notu yüksek olan kişiler bu sayede kolaylıkla nakit finansmanlarından faydalanabilir. Kredi notu düşük olanlar ise faydalanamazlar.

Kredi çekilirken ayrıca gelir ve gider durumu, şimdiye kadar olan kredi başvuruları, kredi kullanım yoğunluğu gibi etmenler de kredi notuna yansır. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Enpara, Burgan Bank ve Garanti Bankası vatandaşların kredi notuna bakmaksızın finansman kullandıran bankalardır.

Kredi Notu Düşük Olan Vatandaşlar İçin Sunulan İhtiyaç Kredileri

Ziraat Bankası

Kamu bankası olarak hizmet vermeye devam eden Ziraat Bankası, kredi notu düşük olan vatandaşlara kredi sağlamaya devam ediyor. 18 yaşından büyük olan ve 6 aydır aynı yerde çalışıyor olan vatandaşlara kredi sağlıyor. 50 bin TL’ye kadar limitli sağlanan bu kredide, emekli vatandaşlar 100 bin TL’ye kadar nakit kullanabilme imkanına sahip. Kredilerinde 6 aya kadar da erteleme avantajı uygulanıyor.

Garanti Bankası

Kredi notu düşük olan kişiler Garanti BBVA sayesinde artık kredi çekebiliyorlar. Kimlik ve gelir belgesi ile çekilen bu kredinin limiti ise 50 bin TL. Ayrıca son 3 aydır sigortalı olma şartı da uygulanmaktadır.

Enpara

Enpara, 36 ay vade ile kredi notuna bakmadan kredi kullandırdığını açıkladı. Toplamda 50 bin TL’ye kadar kredi veren Enpara kredi, notu yüksek vatandaşlara tam 300 bin TL’ye kadar nakit sağlıyor.

Halkbank

Halkbank, banka müşterilerine kredi notuna bakılmaksızın tam 32 bin TL’ye kadar kredi veriyor. Bankadan yapolan açıklamada kredi tam 36 ay vadeye sahip. Kredi notu yüksek vatandaşlar için ise 100 bin TL’ye kadar limit kullandırılıyor.

Burgan Bank

Burgan Bank, kredi notu düşük olsa bile başvurulduktan sonra anında kredi kullandıran bankalardan biri. Sadece emekli ya da aktif çalışan olma şartı uyguluyor. Kredi tam 3 ay ertelemeli olarak kullandırılırken, toplam 36 ay vade ile geri ödeme seçeneği sunuyor.

İlginizi çekenbilir...

Emekli ve Memurlara Vakıfbank’tan ‘Şimdi Al Haziran’da Ödemeye Başla’ Kredi Kampanyası

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.