QNB Finansbank’ın Dijital Bankası Enpara Duyurdu: 30 Haziran 2021 Tarihine Kadar Faiz ve Ücret Alınmayacak

QNB Finansbank’ın Dijital Bankası Enpara Duyurdu: 30 Haziran 2021 Tarihine Kadar Faiz ve Ücret Alınmayacak

QNB Finansbank’ın dijital bankacılık kuruluşu Enpara, kredi kartı harcamalarına yönelik önemli bir fırsatı duyurdu. Banka tarafından yapılan yazılı açıklamada 30 Haziran 2021 tarihine kadar kredi kartı harcamalarında herhangi bir faiz ya da ücret alınmadan taksitlendirme işlemi yapılacağını duyurdu.

3 Bin TL’ye Kadar Tüm Alışverişler Faizsiz!

Enpara tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre kredi kartı ile yapılan harcamalarda taksitlendirme işlemleri için ücret ve faiz alınmayacak. Önemli bir fırsat olan bu kampanyada kredi kartı ile yapılan 3 harcamada toplamda 3 bin TL’ye kadar olan tutarlar için faiz ve ücret alınmadan taksitlendirme işlemi yapılacak.

Kampanyanın Detayları Neler?

  • Enpara faizsiz ve ücretsiz taksitlendirme kampanyası 30 Haziran 2021 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında Enpara kartı ile her ekstre dönemi boyunca yasal düzenlemelerin de izin verdiği 3 adet taksitsiz harcama 3 bin TL’ye kadar tutarlarda ücretsiz ve faizsiz olarak taksitlendirilebilecek.
  • Taksitlendirme işlemi internet ve cep şubede bulunan; kredi kartı, güncel dönem borcu veya kredi kartı, harcama taksitlendirme sekmeleri üzerinden gerçekleştirilebilecek.
  • 3 adet faizsiz ve ücretsiz olarak taksitlendirme imkanı bin TL ile 3 bin TL arasındaki harcamalar için de kullanılabilecek. Taksitlendirmek istenilen harcamanın bin TL ile 2 bin TL arasında olması durumunda 2 hak, 2 bin TL ile 3 bin TL arasında olması durumunda 3 hak birden kullanılmış sayılacak.
  • Enpara üzerinden dileyen müşteriler kampanyasız olarak aylık yüzde 1.89 faizle harcamalarını taksitlendirebilecekler.
  • Taksitlendirme işlemleri ekstrenin kesiliş tarihine kadar yapılmaktadır.
  • Kampanya dahilinde taksitlendirme yapılan işlem iptal edilirse, taksitlendirme hakkı geri yüklenir. Geri verilen taksitlendirme hakkı başka bir alışveriş için aynı dönemde kullanılabilir.
  • Yasal düzenleme gereği; yemek, alkol, akaryakıt, gıda, telekomünikasyon, kozmetik, ofis malzemeleri, yurt dışı alışverişleri, hediye kart, hediye çeki alımlarında taksitlendirme kampanyasından faydalanılamaz.
  • 50 TL ve altı harcamalar, QNB Finansbank üye iş yerlerinden yapılan alışverişlerdeki taksitli harcamalar, nakit avans işlemleri, provizyondaki harcamalara sonradan taksitlendirme yapılamaz.
  • Kredi kartı borcunu yapılandıranlar yapılandıma süresi boyunca yapılacak olan harcamalarda taksitlendirme imkanından faydalanamazlar. 

İlginizi çekebilir...

Nakite Mi İhtiyacınız Var? İşte Ayda 380 TL Taksitle İhtiyaç Kredisi

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.