Müge Anlı'yı daha önce hiç böyle görmediniz! Görenlerin resmen ağzı açık kaldı!

Müge Anlı'yı daha önce hiç böyle görmediniz! Görenlerin resmen ağzı açık kaldı!

Müge Anlı sosyal medyaya geçişi itibariyle çok konuşulmaya devam ediyor. Paylaştığı Instagram gönderisi çok yüksek izleyici kitlesine ulaştı ve beğeni rekoru kırdı. Müge Anlı'nın paylaştığı video ve tüm detaylar haberimizde..

Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı sosyal medya hesabını açtığı dönemde bir anda yüksek popülerliğe ulaştı. Yüksek kullanıcı sayısına ve takipçiye ulaşan Müge Anlı, son dönemde çok konuşulmaya devam ediliyor. Yine sosyal medya gündemine bomba gibi düşen Anlı bu sefer çok farklı bir konu ile karşımızda. Bu sefer program değil, kendi kişisel gündemiyle ortalığı ayağa kaldırdı. Paylaştığı bir gönderisiyle takipçilerinin büyük dikkatini çeken ve çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. İşte detaylar. 

Müge Anlı’yı hiç böyle görmediniz! 

Her sabah ekranların karşısında yer alan Müge Anlı izleyiciler ve hayranları tarafından evin kızı olarak tabir ediliyor. Sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşım resmen ağızları açık bıraktı. Hayranları ‘’vay be seni böyle de mi görecektik’’ ifadelerini yorumlar kısmında paylaştı.  

Geçtiğimiz günlerde yeni bir Instagram hesabı açan Müge Anlı, büyük kitleyi hemen buraya çekti. Müge Anlı sosyal medyada şarkı söylediği bir video paylaştı. Video paylaşıldı andan itibaren izlenme rekoru ve beğeni rekoru kırdı. Bunun üzerine çok konuşulanlar arasına girdi. Müge Anlı’yı bu şekilde görenler çok şaşırdı. 

Müge Anlı Instagramdaki gönderisinden dolayı çok konuşuldu 

Paylaştığı gönderide Muazzez Abacı’nın şarkısını söyledi. İzleyenler daha önce Müge Anlı’yı daha önce böyle görmediklerini dile getirdi. Yıllar boyunca sosyal medya platformlarına mesafeli davrandığı biliniyor. Dolayısıyla Instagrama geçişi büyük olay oldu ve kısa sürede yüksek takipçiye ulaştı. Bu da onun ne kadar popüler bir kişilik olduğunu gözler önüne seriyor. 

Paylaştığı gönderisiyle hayranlar ‘’bu kadar stres ile nasıl başa çıkıyorsunuz’’, ‘’ her alanda başarılısınız’’, ‘’size hayran kaldım’’ gibi yorumlarda bulundu. 

İlginizi çekebilir 

Maraşlı dizisi için flaş karar! Maraşlı dizisi bitiyor mu? Final mi yapacak?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.