Heidenheim - Schalke 04 maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta? Heidenheim - Schalke 04 maçı canlı izle!

Heidenheim - Schalke 04 maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta? Heidenheim - Schalke 04 maçı canlı izle!

Almanya 2. Bundesliga'da 12. hafta karşılaşması Heidenheim - Schalke 04 maçını hangi kanal yayınlayacak? Takımların son durumu, sakatlar, cezalılar ve maça dair tüm detaylar.

Almanya 2. Bundesliga'nın 12. haftasında Heidenheim, yeniden Bundesliga'ya yükselmek isteyen Schalke 04'ü sahasında ağırlıyor.

Bundesliga 2'de 11. sırada bulunan Heidenheim, ligde oynadığı son 3 maçı da kaybetti. Zorlu takımlarla karşılaşan Heidenheim; lig lideri St. Pauli, formda olan Nürnberg ve Bundesliga'dan yeni düşen Werder Bremen'e kaybetti. İç sahada oynadığı 5 karşılaşmada sadece 1 yenilgisi bulunan ekip, toplamda 12 gol atarken kalesinde de 17 gol gördü. Savunmada sıkıntıları bulunan Heidenheim, hemen hemen her maç kalesinde gol görüyor.

Uzun yıllar boyunca Bundesliga'da mücadele etmiş, Almanya'nın en büyük kulüplerinden olan Schalke 04 ise Bundesliga'ya tekrar yükselmek istiyor. Ligde 3. konumda bulunan Schalke, son 4 lig maçını da kazandı. Oynadığı son 5 maçta kalesinde sadece 2 gol gören ve rakip fileleri 10 kez havalandıran Schalke'de moraller yüksek. Rostock, Ingolstadt, Hannover ve Dresden'i mağlup ederek 4'te 4 yapan ekip, 5. maçında da galibiyet serisini devam ettirmek ve zirve yarışını sürdürmek, yeniden Bundesliga'ya yükselmeyi istiyor.

Heidenheim - Schalke 04maçı hangi kanalda?

Heidenheim - Schalke 04 karşılaşmasını Tivibu Spor ve BeIN Sports Max 2 kanalı canlı yayınlayacak. 

Heidenheim - Schalke 04 maçı hangi gün?

Heidenheim - Schalke 04 maçı 29 Ekim 2021, Cuma günü oynanacak.

Heidenheim - Schalke 04 maçı saat kaçta başlayacak?

Heidenheim - Schalke 04 karşılaşması saat 19.30'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.