Paris Saint Germain (PSG) giden Lionel Messi den önemli açıklama

Paris Saint Germain (PSG) giden Lionel Messi den önemli açıklama

Sezon başında maddi sıkıntılar yaşayan Barcelona'dan ayrılan ve PSG'ye transfer olan Messi'nin hayallerinde eski takımı Barcelona var. Arjantinli yıldız, futbolculuk kariyerini bitirdikten sonra Katalan ekibinde teknik adam olarak görev yapmayı düşlüyor.

Lionel Messi, Barcelona'ya teknik adam olarak dönmeyi hayal ediyor. Sezon başında Katalan ekibinden ayrılarak Paris Saint Germain'e giden yıldız futbolcu, eski kulübünü hala unutamıyor.

TRT Spor'dan alınan haberin içeriğine göre; İspanyol basınına konuşan Lionel Messi, ilerleyen yıllarda Barcelona teknik ekibinde görev almayı dilediğini ima etti.

34 yaşındaki Arjantinli futbolcu, bir muhabirin "Barcelona'ya dönmek ister misin?" sorusuna, ''Tabii bir gün yine Barcelona'da olmak düşüncesi beni oldukça heyecanlandırıyor. Barcelona'ya yardımcı olmak istediğimi her zaman söylemişimdir. Zamanı geldiğinde ise teknik bir görev de üstlenmek isterim. Bu Barcelona'da mı olur başka bir yerde mi olur onu bilmiyorum ama sevdiğim kulübün büyümesine, gelişmesine katkıda bulunmayı çok isterim.'' yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.