Rıdvan Dilmen: Vitor Pereira'nın gönderilmesi lazım.

Rıdvan Dilmen: Vitor Pereira'nın gönderilmesi lazım.

TRT Spor'da yayınlanan %100 Programı'nda Konyaspor - Fenerbahçe maçı sonrasında karşılaşmayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilmen, Vitor Pereira'nın gönderilmesi gerektiğini belirtti.

TRT Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında Fenerbahçe ile alakalı değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Geride kalan 11 hafta şaşırtıcı değil.

Benim için şaşırtıcı olmayan bir 11 hafta oldu. Ligin daha 11. haftası, maçların yarısını kazanamamışsınız. Geçtiğimiz yıla göre de daha güçlendirilmiş bir kadroyla fakat yanlış teknik direktörle, Fenerbahçe açısından benim için sürpriz olmayan bir 11 hafta geride kaldı.

Nerede çokluk, orada çokluk!

Ben basit konuşurum. Nerede çokluk, orada çokluk. Koskoca Fenerbahçe, 5 kişiyle savunma yapıyor. Gustavo'yu da sayarsak 6. Zaman zaman o da stoper oluyor. Kaleciyi saymadım daha, o da bu işe dahil, etti 7. Buna rağmen yenilen goller... Kazanmayı hak eden takım Konyaspor'du.

Emre Belözoğlu devam etseydi Fenerbahçe daha başka olurdu.

Fenerbahçe'nin esas sıkıntısı Vitor Pereira, kadrosu değil. Geçen sezondan daha iyi kadro var ama sıkıntı hocada! 4'lü oynayan kim gelse, takım daha iyi olur. Emre Belözoğlu devam etseydi, Fenerbahçe mevcut durumundan daha iyi olurdu. 
Vitor Pereira gönderilmeli.

Fenerbahçe'nin başkanı uçakta hocaya şunu sormalı, ''Böyle, bu sistemle, 3'lü ile devam mı?'' diye ve eğer hoca buna, ''Evet.'' derse, ''Gel kardeşim sen buraya...'' diyerek Pereira'yı göndermesi lazım. Geçen hafta da söylemiştim, her hafta konuşuyoruz bunu, bak şimdi bir hafta daha gitti. Ali Koç, hocayı değiştirmeli. Kolay bir karar değildir ama bunun yapılması lazım.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.