Trabzonspor'da sakatlık şoku! Yıldız oyuncu sezonu kapattı...

Trabzonspor'da sakatlık şoku! Yıldız oyuncu sezonu kapattı...

Dün akşam oynanan Trabzonspor - Çaykur Rizespor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Gervinho'nun sezonu kapattığı açıklandı.

Süper Lig'de Trabzonspor forması giyen Fildişi Sahilli oyuncu Gervinho, dün akşam oynanan Trabzonspor - Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Futbolcunun sezonu kapattığı açıklandı.

Sahadan sedyeyle ayrılmak zorunda kaldı.

Maçın henüz 12. dakikasında sakatlanan Gervinho, ayağının üzerine basamayınca sağlık görevlilerinin de yardımıyla sedyeyle oyundan ayrıldı. Yıldız futbolcu yerini Cornelius'a bırakmıştı.

Çapraz bağları koptu, sezonu kapattı.

TRT Spor'da son dakika olarak duyurulan sakatlık haberinde, henüz MR'ı çekilmeyen ancak ilk etapta yapılan tetkiklere göre Gervinho'nun çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı belirtildi. Ameliyat olacak futbolcunun akıbeti daha sonra belli olacak.

Trabzonsporlu 34 yaşındaki futbolcu bu sezon, 2 gol 1 asistlik performans sergiledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.