Bu uygulama çok konuşulacak! Yoksa siz hala helallik almadınız mı?

Bu uygulama çok konuşulacak! Yoksa siz hala helallik almadınız mı?

Bu uygulama çok konuşulacak! Yoksa siz hala helallik almadınız mı? Google Play store ve IOS App Store uygulama mağazalarında yayına alınan bu uygulama sayesinde helallik alamadığınız kişilerden helallik alabileceksiniz. Bu uygulama da asıl akıllara getiren soru ya ölen kişiden nasıl helallik alacağız? Umarım kısa zamanda bu uygulama bunu da çözecektir.

Bu uygulama çok konuşulacak! Yoksa siz hala helallik almadınız mı? Google Play store ve IOS App Store uygulama mağazalarında yayına alınan bu uygulama sayesinde helallik alamadığınız kişilerden helallik alabileceksiniz. Bu uygulama da asıl akıllara getiren soru ya ölen kişiden nasıl helallik alacağız? Umarım kısa zamanda bu uygulama bunu da çözecektir. Şimdi bu uygulama hakkında haberimizin detayına geçelim.

iOS ve Android uygulama mağazasında karşımıza farklı türden uygulamalar çıkmaya devam ediyor. Bunun son örneği Hakkını Helal Et - HelalApp adı verilen uygulama oldu. HelalApp, sizin yerinize helallik almayı sağlıyor.

App Store ve Google Play Store'da biraz olsun vakit geçiriyorsanız birbirinden farklı uygulamalara da rastlıyorsunuzdur. Burada farklıdan kasıt ise genelde uygulamanın içeriği ile alakalı oluyor. Örneğin; WhatsApp, TikTok ve Instagram gibi popüler uygulamaların dışında, telefonunuzun bir fare olarak kullanılmasını sağlayan uygulamalarla da mobil uygulama mağazalarında karşılaşmak mümkün. Fakat haberimizde bahsedeceğimiz uygulama bunlardan biraz daha farklı. Çünkü bu uygulama, iddiasına göre insanların helallik istemesini kolaylaştırıyor.

KİŞİLERE HELALLİK İSTEĞİ YOLLANIYOR

Hakkını Helal Et - HelalApp uygulaması, Android ve iOS için yayınlanmış durumda. Uygulamanın amacı ise adından da anlayacağınız üzere sizin yerinize helallik istemek. Uygulamanın açıklama bölümündeki ifadelere göre HelalApp, rehberden helallik almak istenen kişileri seçip, mesaj yazarak helallik istenmesini mümkün kılıyor. Helallik mesajı kişilere SMS olarak iletiliyor. Mesajı alan kişiler ise yine uygulama aracılığıyla hakkını helal ediyor ya da etmiyor.

HELALAPP NASIL İNDİRİLİR?

HelalApp uygulaması Android mağazası Google Play Store ve Apple mağazası App Store üzerinden indirilebiliyor.

Leo ve Lily'nin yaratıcısı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.