Discord, Clubhouse benzeri bir özellik getiriyor. İlginç özelliğin tüm detayları

Discord, Clubhouse benzeri bir özellik getiriyor. İlginç özelliğin tüm detayları

Discord yeni bir özellikle yankı uyandırmaya başladı. Discord'a Clubhouse benzeri özellik geliyor. Discord, Clubhouse özelliği ne zaman geliyor? Discord güncelleme ne zaman?

Sesli konuşma ve sunucular açabildiğimiz, oyuncuların en uğrak adresi olan Discord, yeni özelliğini duyurdu. İlginç olan daha önceden bu özelliğin zaten kendisinde olmasıydı. Yeni gelecek olan Clubhouse özelliği nasıl olacağı konusunda tam olarak detay verilmedi. Ancak söylentiler var. Söylentiler yüzde doksan oranında doğru çıkıyor. Gelelim şimdi sizlere Discord güncellemesinin özelliklerine bakmaya ve Clubhouse özelliğini detaylandırmaya. Okumaya devam edin.

Reddit kullanıcısının sunduğu ve paylaştığı ekran görüntüleri, yeni Discord özelliğini bildiren en somut delil işlevi görüyor. Tüm yorumlamalar bu görüntü üzerine yapılıyor. Kullanıcı tarafından payaşılan görüntülerde ilginç detaylar dikkat çekiyor. 

Discord, Clubhouse benzeri bir özellik getiriyor

a31681fb66efbd255f4db1dfc817b8a2ca75cd51.jpg

Clubhouse zaten bilindiği üzere sesli sohbet uygulaması olarak kullanılmaktadır. Discord uygulaması da aynı işlevi görmektedir. Oyuncular için sesli sohbet ve birçok sunucu kurabileceğimiz bir yer haline geldi. Yeni gelecek özellik ise çok da yeni olmayan ancak Clubhouse uygulamasında çok benzeri olan bir yenilik olacak.

Discord getirecek olan yeniliğin adını Sahne Kanalı olarak isimlendirdi. Herkese açık olacak bu sesli kanal öncekilere nazaran birçok farklılığı içerisinde barındırıyor. En önemli özelliği herkese açık olması ve burada bulunan kişilerden sadece bazılarının konuşabilmesidir. Dolayısıyla tüm kullanıcılar konuşamayacak ancak konuşmak için söz hakkı isteyeceklerdir. Bir nevi parmak kaldırma olayı gibi düşünebiliriz. Bu özellikle birlikte daha elit bir ortam oluşturulması hedeflenmiş.

Söz konusu özelliğin hemen devreye girmesi düşünülmüyor. Şuanda Discord üzerinde bu özellik mevcut değil ve kullanılamıyor. Dolayısıyla gelecek olan özellik üzerinde çalışmalar ve geliştirmeler devam ediyor. Uzun bir süre bekleyeceğiz gibi görünüyor.

İlginizi çekebilir

Twitter, Memphis yazanların hesaplarını kapatıyor mu? Twitter, 'Memphis' yazınca ne oluyor?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.