Hız Tutkunlarının Vazgeçemeyeceği Yeni Drone Tanıtıldı!

Hız Tutkunlarının Vazgeçemeyeceği Yeni Drone Tanıtıldı!

Hız ve aksiyon tutkunlarının vazgeçemeyeceği yeni drone duyuruldu. Yeni drone'nun özellikleri nelerdir? Kaç km hıza çıkabiliyor? DJI FPV'ın Kamera özellikleri nelerdir?

Drone teknolojisinin her geçen gün ilerlemesiyle birlikte, bu sektörde de büyük gelişmeler yaşanmakta. Drone teknolojisi birçok yerde kullanılmaktadır. İha'lar ve siha'lar olmak üzere ülkemizde de birkaç yerde kullanış amaçları bulunmaktadır. Ayrıca günlük hayatta da artık eğlencenin vazgeçilmez unsuru haline gelecektir.

Yeni teknolojiyle birlikte drone'lar da gelişim göstermektedir. Bu gelişmeyle birlikte gerek kameralarında gerekse hızlarında yüksek kaliteye ulaşılabiliyor. Aksiyon kamera ve doğa çekimleri için de kullanılabilen bu drone'lar birçok farklı sektörde ve alanda kullanılıyor. Drone teknolojisi günlük hayatımızı değiştirecek cinsten.

DJI'nin Yeni Drone'u FPV duyuruldu.

205ae41a500c6a35158aff01d90e0390f3b9b8be.jpg

FPV drone'u sonunda tanıtıldı. Üzerinde uzun süre uğraşılan ve geliştirme aşamasında olan DJI, bu yeni drone için birçok yeni özelliği de beraberinde duyurdu. Yüksek teknolojiye ve kaliteye sahip olacak bu drone birçok farklı alanda kullanılabilecek.

Birçok yerde Fast and Furious (Hızlı ve Öfkeli) lakabı drone üzerinde kullanıldı. Yüksek hızlara çıkabilen bu drone aksiyon ve hız tutkunlarının vazgeçemeyeceği türden. Saate ulaştığı hız ise dikkatleri çekiyor.

140 km/s hıza ulaşabilen bir drone

140 km/s hıza ulaşabilen bu drone tam bir hız tutkunları için yapılmış. 4K / 60 FPS ya da 1080p 120 FPS  görüntü kalitesine sahip malzemesiyle oldukça dikkat çekici. Bu yıl çıkması planlanan drone'un satışlarında yüksek hedefler belirlenmiş. Ayrıca drone için ayrı olarak alabileceğiniz sezgisel özellik ile el hareketlerinize göre sensör deneyimi yaşayabileceksiniz. 

150 derece açıya kadar yüksek kaliteli çekimler yapabilen drone'un bu yıl çıkması planlanıyor. Satış rakamlarının yüksek olması hedefleniyor. Hız ve aksiyon kamerası olan drone sayesinde yeni teknolojinin tadına varabileceksiniz.

İlginizi Çekebilir....

Motorola'nın 3 Yeni Akıllı Saatin Tasarım Detayları Duyuruldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.