Türk Telekom'da görülmemiş kampanya: İlk 6 ay sadece 10 TL! Kaçırılmayacak fırsat!

Türk Telekom'da görülmemiş kampanya: İlk 6 ay sadece 10 TL! Kaçırılmayacak fırsat!

Türk Telekom yeni abonelere özel 10 TL esnaf paketini duyurdu. İlk 6 ay sadece 10 TL ödeyerek bu pakete sahip olabilirsiniz. Pandemi döneminden dolayı zorlanan esnaf için bu kampanya ilaç gibi gelecek. Kampanyaya katılım şartları ve detayları haberimizde.

Türk Telekom dönem dönem yaptığı kampanyalarla abonelerinin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Son yapılan kampanya detayları belli oldu. Türk Telekom Faturalı abonelere özel olan bu kampanya 10 TL’den başlayan fiyat göstergesi dikkatleri üzerine çekti. Bu kampanyanın amacı esnafların cebini korumak ve daha fazla katkı sağlamak olacak. Peki 10 TL Faturalı Türk Telekom Paketinin özellikleri nelerdir? İşte tüm detaylar. 

Esnaflara özel 10 TL paketi 

Türk Telekom abonelerine özel Faturalı tarifelerde 10 TL ile başlayan kampanya fırsatı başladı. Esnaflara özel olan paketin detayları çok konuşulanlar arasında. Pandemi döneminden dolayı maddi anlamda zorlanan esnaflar için bu kampanya büyük katkı sağlayacak. Ancak bu kampanyaya katılım sağlamak için Türk Telekom üzerinden iş telefonu almanız gerekmektedir. Yeni müşteriler için özel bir pakettir.  Ayrıca içerisinde sınırsız internet paketi de bulunmaktadır. Bu da 10 TL'den satışa sunulmaktadır.

Kampanyaya katılım şartları 

Türk Telekom esnaflara özel 10 TL kampanyasına katılmak için öncelikle iş telefonu almanız gerekmektedir. Herhangi bir TT şubesine gidip bu alımı gerçekleştirebilirsiniz. Bu alım sadece ilk sefer olanlara özeldir. Yani yeni müşteri olmanız gerekmektedir. Yeni müşteriler ilk 6 ay sadece 10 TL ödeme yapıyorlar. 

Bu paket pandemi döneminden dolayı etkilenen esnaflar için büyük katkı sağlaması planlanıyor. Dolayısıyla bu süreçte birçok esnaf maddi açıdan zarar görmüş ve kepenk kapatmıştır. Tüm bunları ortadan kaldırmak için ilk altı ay sadece 10 TL ödeme yapıyorsunuz. 6 aydan sonraki süreçten sonra ise ücret kademeli olarak artacaktır.  

Türk Telekom normal kullanıcılara da yakın zamanda büyük kampanyalar getirecek. İleriki zamanlarda uygun fiyatlı kampanyalar ve paketlerle karşımıza çıkmaya devam edecek. 

İlginizi çekebilir 

Instagram video indir! Savefrom, İnstatakipçi, Videoindirelim sitelerinden video nasıl indirilir?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum