Xiaomi telefon fabrikası kuruluyor. Çalışacak genç kişiler aranıyor. TV üretimi de yapılacak

Xiaomi telefon fabrikası kuruluyor. Çalışacak genç kişiler aranıyor. TV üretimi de yapılacak

Xiaomi telefon fabrikası ülkemizde açlılıyor. Xiaomi fabrikasında istihdam artacak. Xiaomi fabrikası ne zaman açılıyor? Xiaomi fabrikasında çalışmak için neler yapılmalı?

Xiaomi telefon sektöründe giriş yaptığından bu yana büyük ilerleme kat etti. Bu ilerleyişle birlikte ülkemize de çeşitli yatıırmlar yaparak büyük alıcılara sahip oldu. Xiaomi telefonlar ülkemizde bir hayli talep görüyor. Xiaomi yöneticileri ülkemizin piyasasını geliştirmek ve ikili ilişkileri bir üst seviyeye taşımak için fabrika kuruyor. Fabrika aracılığıyla telefon üretimine başlanacak. Ülkemizde üretilecek olan Xiaomi telefonlarının detayları ne olacak? Detaylar haberimizde.

Xiaomi telefon sekötürne girişinden bu yana piyasanın çoğuna hakim oldu ve büyük yatırımlar yaptı. Ülkemize girişinden bu yana büyük gelişme gösterdi. Xiaomi fabrikasının ülkemizde kurulacak olmasıyla da burada telefon üretimi yapılacak. Aynı zamanda telefon yanın da TV üretimine de kollarını sıvayan Xiaomi şirketi, ülkemiz için büyük bir iş kapısı haline gelecek. Açacağı büyük üretim fabrikasıyla beraber, birçok kişiye de iş sağlayacak. İşsizlik oranını az da olsa bu sayede düşürecek gibi görünüyor.

Xiaomi Fabrikası Kuruluyor

indir.jpg

İstanbul Avcılar’da Çinli Salcomp firması ile anlaşma sağlayan firma, burada açacağı fabrika ile büyük telefon üretimine giriş yapacak. Üretimle birlikte yerli üretimler desteklenerek, yerel fiyatlandırmadan ucuz bir şekilde telefon alabileceğiz. Amaç Türkiye'de istihdamı sağlamak ve kar amacı sağlamak olacak. Her iki ülke yararına olacak bu girişim ülkemiz ekonomisi tarafından da desteklenmektedir. 

Xiaomi üretim fabrikasında çalışması için genç yetenekler arıyor. Elektronik cihazlardan anlayan ve üretim segmentinde yer alması planlanan bu gençler için yeni bir iş kapısı açılmış durumda.

Yıllık 5 milyon telefon üretim seviyesine çıkması planlanan üretim fabrikası ile birlikte büyük telefon açığı da giderilmiş olacak. Belirli teşvikler karşılığında da ekonomimiz tarafında desteklenerek, telefon fiyatlarının düşürülmesi hedefleniyor. Telefon üretiminin yanı sıra TV üretimi de yapılacak.

İlginizi çekebilir...

Yeni Oppo A94 tanıtıldı. Oppo A94 fiyatı ve özellikleri nelerdir? Dikkat çeken detaylar..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.