Yeni Oppo A94 tanıtıldı. Oppo A94 fiyatı ve özellikleri nelerdir? Dikkat çeken detaylar..

Yeni Oppo A94 tanıtıldı. Oppo A94 fiyatı ve özellikleri nelerdir? Dikkat çeken detaylar..

Oppo A94 özellikleri nelerdir? Oppo A94 telefonunun yeni detayları neelerdir? Oppo A94 kaç gb ram'i var?

Oppo her dönem yeni telefon piyasaya sürerek popüleritesini korumayı başarıyor. Telefon sektörüne hızlı bir giriş yapan firma, ülkemizde de büyük alıcısı bulunuyor. Büyük işler başaran Oppa firması artık yeni telefonlarını tanıtmaya başladı. 2021 yılının ilk yeni Pppo telefonu olacak yeni Oppo A94'ün detayları habeirmizde.

Oppo A94 orta segmente sahip bir telefon olarak kullanıcılara sunulacak. Fiyat performans olarak tam bir yararlılık sağlayacak. F/P ürünü olarak piyasa sürülmesi planlanan telefonun 90 Hz yenileme hızına sahip Amodel bir ekranı olacak. Oppo Find X3 tanıtımlarına hazırlanırken bir yanda da sürpriz bir şekilde Oppo A94 lansmanı için hazırlanıyor.

Oppo A94 Özellikleri Nelerdir?

13182767-728xauto.jpg

Oppo A94 telefonunun piyasaya sürülmesi detayları ortaya çıktı. Özellikleri ise belli oldu. Donanımları arasında 90 Hz yenileme hızına sahip bir Amoled ekranına sahip olacak. Ekran büyüklüğü 6,43 inç büyüklüğünde olacak. Ekranın büyüklüğüne rağmen Full HD çönüzürlük sunacak. Sol üstteki kısımda ise telefonun ön kamerası bulunuyor. Ön kamerası 32 MP'lik selfie kamerasına sahip olacak. Oppo A94 telefonu işlemcisiyle de dikkat çekiyor. MediaTek Helio P95 işlemcisiyle gücüne güç katacak. Ayrıca telefon Android 11 sürümüyle birlikte gelecek olup ColorOS arayüzüne de sahip olacak. En önemli detaylardan biri olan bataryası ise 4.310 mAh kapasite ile birlikte gelecek.

640xauto.jpg

Oppo A94 telefonun özellikleri bunlarla sınırlı değil. Telefon ayrıca 48 MP ana kamerası + 8 MP ultra geniş açılı kamerası + 2 MP derinlik sensörü ve 2 MP makro kamerasına sahiptir.  Toplamda 4 arka kamerasıyla kullanıcılar buluşması planlanıyor.  Oppo A94 telefonun diğer bir özelliği ise Bluetooth 5.1 özelliğine sahip olması. Son olarak ise 3,5mm'lik bir kulaklık girişine sahiptir.

Dikkat çeken özellikleriyle telefonun yakında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Şuan için de bir fiyat detayı bulunmamaktadır.

İlginizi çekebilir...

Yeni WhatsApp Özelliğinde Otomatik Olarak Silinen Mesaj Ayrıntısı Dikkat Çekti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.