Yeni WhatsApp Özelliğinde Otomatik Olarak Silinen Mesaj Ayrıntısı Dikkat Çekti

Yeni WhatsApp Özelliğinde Otomatik Olarak Silinen Mesaj Ayrıntısı Dikkat Çekti

WhatsApp' uygulamasına yeni güncelleme geliyor. WhatsApp' uygulamasına hangi özellikler geliyor? WhatsApp yeni güncelleme ne zaman?

En popüler mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri olan WhatsApp yeni özelliğiyle gündemdeki yerini aldı. Dönem dönem yeni güncellemeler yaparak kullanıcıları rahat ettirmeye çalışan WhatsApp'a yeni özellik geliyor. Yeni gelecek olan özellik ile birçok kullanıcı dert yandığı o sorundan kurtulacak. Yeni güncelleme detayı haberimizde.

WhatsApp son güncellemesini test etmeye başladı. Yeni gelecek olan özelliği tüm kullanıcılara sunmadan önce deneme aşamasına geçti. Üzerinde gelişimi tamamlanan özelliğin yakın zamanda tüm kullanıcılara gelmesi planlanıyor. iOS ve Android platformlarına gelecek olan güncellemenin tarihi ise çok yakın.

WhatsApp'a yeni özellik geliyor

xtodcq3dwk2nfbas4uwlow.jpg

Geçtiğimiz günlerde WhatsApp yeni masaüstü uygulaması için güncelleme getirmişti. Bu şekilde yine gündem konusu olmuştu. Masaüstü web uygulamasına sesli konuşma ve görüntülü arama desteği gelmişti. Bu desteği de güncellemesine katan WhatsApp, gelişmelere ve güncellemelere devam ediyor.

Bu gelişmeler kullanıcıları memnun ederken, diğer bir haber daha geldi. Bu haber ise bambaşka bir özelliği belirtiyordu.Gelen detaylara göre WhatsApp uygulamasına artık mesajları otomatik olarak silme özelliği gelecek. Geliştiriciler tam olarak bir gün sonra kendi kendine silinen mesajlar üzerinde çalışmaktadır. Bu güncelleme üzerine uzun uğraşlar verildiği öne sürülüyor. 

Yine daha önceden 24 saat içerisinde silinecek olan fotoğraf özelliği geleceği duyurulmuştu. Bunun üzerine uzun bir süre geçmesinden sonra artık kendi kendine otomatik olarak silinecek mesajlar üzerinde çalışmaya başladılar. Bu özellik ile kullanıcılar büyük bir dertten kurtulabilirler. Ancak birçok sorunu da beraberinde getireceği aşikar.

Yakında yayınlanacak olan özelliği kullanıcılar isteğe bağlı olarak kullanabilecekler. Unutkanlığı hat safhada olanlar için bu kullanış tercih edilir mi orası tartışılır. Ancak bu özelliğin gelmesi gerçekten de kullanıcıları rahatlatacak.

İlginizi çekebilir..

Yeni instagram Güncellemesinde Clubhouse Ayrıntısı Dikkat Çekti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.