Yeni instagram Güncellemesinde Clubhouse Ayrıntısı Dikkat Çekti

Yeni instagram Güncellemesinde Clubhouse Ayrıntısı Dikkat Çekti

Yeni gelecek olan güncellemeyle birlikte instagram üzerinde Clubhouse detayları gün yüzüne çıktı. İnstagramdaki Clubhouse detayı nedir? İnstagram'a yeni güncelleme ne zaman geliyor?

Clubhouse son dönemin en popüler uygulamaları arasına girmeyi başardı. Adından sıkça söz ettirerek hem sosyal medyada hem de diğer mecralarda ilgi topladı. Topladığı ilgi sayesinde kısa sürede milyonlara ulaşan üye sayısıyla birlikte yoluna son hızda ilerlemeye devam etti. Yeni gelen güncellemeler ile de kullanıcılara büyük yenilikler sağlayan Clubhouse, şuanda tüm dünyada popüler durumda.

Sesli sohbet etme uygulaması olan Clubhouse, artık örnek alınacak bir platform haline geldi. Bir anda patlayan ve tüm dünyaya yayılan bir uygulama oldu. İnstagram ise bu uygulumaya özenen diğer bir sosyal medya platformu oldu. İnstagram'ın son güncellemesi ile Clubhouse detayı kullanıcılar tarafından hemen mercek altına alındı. Clubhouse detayının yanı sıra güncellemeyle birlikte birçok özellik de kullanıma açılacak.

Yeni instagram Güncellemesinde Clubhouse Ayrıntısı Dikkat Çekti

İnstagram kısa kısa zaman zarflarında kullanıcıların rahatlığı açısında birçok güncelleme getiriyor. Güncelleme ile birçok özelliği de uygulamasına katıyor. Böylelikle en çok kullanılan uygulamalar arasında yeri almaya devam ediyor. Fotoğraf paylaşımı, videolar, kısa videolar ve daha sonra TikTok uygulamasından alınan Reels özelliğiyle dikkatleri üzerine topladı. Son instagram güncellemesine gelecek olan özellik ise Clubhouse uygulamasının sesli konuşma özelliği olacak. 

yeni-instagram-ozellikleri-clubhouse-rakibi-2.jpg

Twitter üzerinden paylaşılan gönderiye bakılacak olursak, video chat kısmı bariz olarak görünen butonlardan birisi. Yeni gelecek olan özelliklerin habercisi olan bu görüntü, bir sonraki güncellemenin ana temasını oluşturacak. Clubhouse esiintisi barındıran bu özellik, instagramda nasıl rağbet görecek, hep birlikte göreceğiz.

Mikrofon simgesinin ve video chat yazılarının görünmesiyle bu özelliğin gelmesi yakın zamanda olacaktır. Her güncelleme öncesi bu şekilde sosyal medyaya yayılan ayrıntılar sayesinde, yeni özellikler hakkında yorum yapabilmekteyiz.

İlginizi çekebilir...

Xbox, Microsoft Edge Güncellemesini Aldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.