Yeni WhatsApp Güncellemesinde İnstagram Reels Detayı Dikkat Çekti

Yeni WhatsApp Güncellemesinde İnstagram Reels Detayı Dikkat Çekti

WhatsApp uygulamasına yeni güncelleme geliyor. WhatsApp üzerine reels özelliği geliyor? WhatsApp güncellemesi ne zaman? WhatsApp reels nasıl kullanılır?

Mesajlaşma ve iletişim devi WhatsApp, yaptığı güncellemelerle kullanıcılara kolaylık sağlamaya devam ediyor. Sün güncellemesi dikkatleri bir hayli üzerine çekiyor. Gelecek olan güncelleme İnstagram'ın Reels videolarına atıfta bulunuyor. WhatsApp Reels nasıl olacak? Reels'in detayları nedir ve nasıl kullanılacak gibi soruların cevapları haberimizde.

Whatsapp Uygulamasına Güncelleme Yolda

tiktokun-o-ozelligi-artik-instagramda-ebb.jpg

WABetaInfo paylaştığı bilgilere göre, Whatsapp uygulamasına yeni bir özellik geliyor. İlk olarak Tiktok uygulamasına ait olan bu özelliği, artık tüm sosyal medya uygulamaları kendine göre yorumlayıp, özellik haline getiriyor. Son günlerde popüleritesini daha da arttıran Reels videoları, kullanıcılar için uygulamada kalma sürelerini uzatan etkenlerden birisi. Tüm bu faktörler göz önüne alındığında uygulamalar da bu özelliği kendi uygulamalarında kullanmak istiyorlar. Ve gelişim aşaması başlıyor.

İlk olarak TikTok uygulamasının özelliği olduğundan bahsetmiştik. İkinci olarak ise İnstagram'da bulunan Reels video özelliği yine TikTok üzerinden alıntı bir yeniliktir. Her uygulama bu özelliğe sahip olmasının nedeni, kısa videolar sayesinde kullanıcıları uygulama üzerinde uzun süreler tutabilmek ve kullanışlığı arttırmak. Bir nevi kitle çekme operasyonu da diyebiliriz.

Yeni WhatsApp Güncellemesinde İnstagram Reels Detayı Dikkat Çekti

jul5-the-ultimate-guide-to-instagram-reels-feature-fl.png

Reels özelliğinin kullanış biçimi şuan için bilinmiyor. Ancak bir kullanıcının reels videosunu gönderip, İnstagram'a bağlanmadan oynatıldığı, detaylar arasında bulunmaktadır. Dolayısıyla Whatsapp üzerinden oynatılan bu videolar için ayrı bir kategori oluşturulması, tahminler arasında yer alıyor.

Yeni Güncellemenin Çıkış Tarihi Belli

Whatsapp Reels videolarının geleceğini haber veren kaynak WABetaInfo'nun diğer bir paylaştığı detay ise bu özelliğin ne zaman çıkacağıdır. Kaynağa göre tam olarak tarih verilmese de bu yıl kullanıma sunulacağı detaylar arasında yer almaktadır. Şuan için herhangi bir telefon üzerinde bu özellik bulunmamaktadır.

İlginizi Çekebilir

Android'de Office uygulamaları için karanlık mod geldi mi? Güncelleme ne zaman? Nasıl Yapılır?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.