Android'de Office uygulamaları için karanlık mod geldi mi? Güncelleme ne zaman? Nasıl Yapılır?

Android'de Office uygulamaları için karanlık mod geldi mi? Güncelleme ne zaman? Nasıl Yapılır?

Office uygulamalarına özel Android üzerinde karanlık mod desteği geldi mi?. Karanlık mod ne zaman gelecek? Karanlık mod nasıl yapılır?

Microsoft Office'in Android'deki uygulamaları için karanlık mod özelliği aldığı söyleniyor. Bir haberciye göre, yazılım devi özelliği Microsoft Word, Microsoft PowerPoint ve Microsoft Excel uygulamaları için artık kullanılabilir durumda. Daha önce, Redmond firması Edge, OneDrive, Outlook ve Uzak Masaüstü uygulamaları için bu özelliği geliştirmişti. Microsoft, Android için Office Suite'in en çok yararlanabileceği mobil cihazlarda daha iyi bir çapraz platform uyumluluğu oluşturmak için çalışıyor. Ancak, henüz Microsoft'tan resmi bir açıklama gelmedi.

Geliştitirici ve tüyo yazarı Alessandro Paluzzi'nin bir tweet'ine göre, Android için Microsoft Word, PowerPoint, Excel, koyu, açık veya sistem varsayılan ayarlarını belirleme seçeneğiyle bir karanlık mod özelliği alıyor olabilir. Twitter'da paylaşılan sızdırılmış ekran görüntülerinden, tüm uygulamanın karanlık bir arka planı olsa da, Paluzzi'nin belirttiği gibi "belgenin arka planının beyaz olduğu ancak resmi sürümden önce siyah yapmaya karar verebilecekleri" görülüyor.

Gelecek olan karanlık mod desteği ile birlikte daha şık görünüme sahip olabileceksiniz. Bununla birlikte hali hazırda zaten birçok uygulamada artık bu karanlık mod desteği mevcut. Buraya da gelmesi çok olağan ve doğal olacaktır. Bu güncellemeyi yakından takip ediyoruz.

Android'de Office uygulamaları için karanlık mod geldi mi?

ev84mfawgausl8c.jpg

Güncellemenin ne zaman yayınlanacağına dair resmi bir bilgi yok. Bununla birlikte, Microsoft'un Office Suite uygulamasındaki Google Dokümanlar, E-Tablolar ve Slayt uygulamaları için Temmuz 2020'de karanlık mod özelliğini yayınlamıştı. Yeni özellik sayesinde, Android kullanıcıları otomatik olarak karanlık moda geçebilecekler. Karanlık mod sadece ilgili uygulamalarda mevcuttur.

Belirlediğimiz bilgilere göre yayılan bu haberlerin doğruluk payı bulunmaktadır. Daha öncesinden de normal PC versiyonu için bu şekilde bir sızıntı olmuştu ve sonucu doğru çıkmıştı.

İlginizi çekebilir...

Yeni Oppo A94 tanıtıldı. Oppo A94 fiyatı ve özellikleri nelerdir? Dikkat çeken detaylar..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.