A101 Bu Hafta Uygun Fiyatlı Telefon ve Televizyon Satışı Yapıyor!

A101 Bu Hafta Uygun Fiyatlı Telefon ve Televizyon Satışı Yapıyor!

Türkiye genelinde hemen her mahallede bulunan A101 tüm mağazalarında uygun fiyatlı televizyon, telefon ve bluetooth kulaklık satışı yapıyor.

Türkiye genelinde hemen her mahallede bulunan A101 tüm mağazalarında uygun fiyatlı televizyon, telefon ve bluetooth kulaklık satışı yapıyor. Her hafta satışını gerçekleştirdiği teknolojik ürünlerle müşterilerini cezbeden A101, bu hafta değerli müşterilerine uygun fiyata telefon, televizyon ve bluetooth kulaklık satışı yapıyor! 

Uygun Fiyata Telefon ve Televizyon Satışları Başladı! 

Dolar fiyatlarının artış göstermesiyle beraber tüm teknolojik ürünlere zam geldi. Gelen zamlar sonucu en önemli ürünlerden olan telefon ve televizyon satışları da düşüş gösterdi. İnsanlar tarafından uygun fiyatlı telefon ya da televizyon almak hayal olsa da A101 bu hayalinizi gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Her hafta uygun fiyatlı olarak satışa sunduğu teknolojik ürünler kullanıcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. 

A101 bu hafta Samsung 55RU7300 55 4K UHD Curved TV ve HI-Level HL49FAL27 49” Full HD Android Smart Led TV’yi uygun fiyatlarla satışa sunduğu gibi Reeder P13 Blue cep telefonu ve Xiaomi Earbuds bluetooth kulaklık modelini uygun fiyatlı olarak satışa sunuyor. Bu ürünler için belirlenen fiyatlar hakkında gelin bilgi verelim. 

Samsung 55RU7300 55" 4K UHD Curved TV 1 hafta boyunca A101 mağazalarında satışa sunulacaktır. Televizyon için belirlenen fiyat 4.999 TL olmaktadır. 

HI-Level HL49FAL27 49" Full HD Android Smart Led TV için belirlenen fiyat 2.299 TL olmaktadır. Televizyon özellikleri broşürdeki gibidir. 

Reeder P13 Blue Cep Telefonu için belirlenen fiyat 1.299 TL’dir. 

Xiaomi Earbuds Bluetooth Kulaklık için belirlenen fiyat 129 TL’dir.  


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.