ŞOK, Migros, CarrefourSA, Happy Center gibi zincir marketler de fiyat sabitlemesi...

ŞOK, Migros, CarrefourSA, Happy Center gibi zincir marketler de fiyat sabitlemesi...

Enflasyondaki artış karşısında zincir marketlerin attığı adım dikkat çekmiş ve peş peşe Şok, Migros, CarrefourSA, Happy Center gibi zincir marketlerden fiyat sabitleme açıklaması sonrası A101'den de fiyatları sabitleme duyurusu geldi.

Marketlerdeki ürünlerin fiyatlarındaki artış Türkiye'nin en önemli gündem maddelerinden bir tanesi olmuştu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başta olmak üzere kabine üyeleri yaptıkları açıklamalarla fiyat sabitleme çağrısı yapmıştı. İlk adım Şok marketlerden gelmiş ve Şok marketler ocak ayı boyunca 1000 üründe fiyat sabitleyeceğini duyurmuştu. Bu hamleye peş peşe yaptıkları açıklamalarda Migros, CarrefourSA, Happy Center gibi zincir marketler de dahil olmuş, fiyat sabitleme ve indirim kararlarını açıklamışlardı. Son olarak A101 de ocak ayı sonuna kadar 2023 ürünün fiyatlarını sabitleyeceğini duyurdu.

2023 SABİT FİYATTAN SATILACAK

Türkiye’nin 81 ilinde hizmet veren perakende zinciri A101, Ocak ayı sonuna kadar 2023 üründe fiyatları sabitleyeceğini tüketicilere duyurdu. A101’in kampanya ile hem tüketicilerin alım gücünün korunmasına, hem de ülke ekonomisine destek olmaya devam edeceği belirtildi. 

Türkiye’nin en fazla mağazaya sahip perakende zincirlerinden A101, 2023 yılında devam ettireceği haftalık kampanyalarla da, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunarak tüketicinin yanında olmaya devam edeceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.