Trendyol'dan Herkese Otomobil Çıkabilir! Alışveriş Yapanlara, Mercedes Benz Araba, Iphone ve Nakit Para Hediye!

Trendyol'dan Herkese Otomobil Çıkabilir! Alışveriş Yapanlara, Mercedes Benz Araba, Iphone ve Nakit Para Hediye!

Trendyol’dan herkese otomobil çıkabilir. Trendyol Cüzdan bakiyeleri kullanılarak yapılacak 300 TL değerindeki alışverişlerle 1’er çekiliş hakkı verilecek.

Trendyol’dan herkese otomobil çıkabilir. Trendyol Cüzdan bakiyeleri kullanılarak yapılacak 300 TL değerindeki alışverişlerle 1’er çekiliş hakkı verilecek. Mercedes Benz araba, Iphone ve nakit para hediye fırsatlarına sahip olmak için tek yapılacak şey Trendyol Cüzdanım ile 300 TL değerinde alışveriş yapmak olacak.

Hesap Bilgilerine Dikkat!

Trendyol hesap bilgilerim kısmında bulunan isim ve soyisim bilgilerinin kimliklerde yazanla aynısı olması gerekir. Farklı olanlar hak kazansalar bile iptal edilecektir. Bu şartları yerine getiren herkes dilediği an çekilişte yer alma fırsatı elde edecek. Ne kadar çok alışveriş yapılırsa o kadar çok çekiliş hakları verilecektir. Örneğin 13 bin TL değerinde yeni bir bilgisayar alan bir kişi tam 43 kere çekilişe katılmak için hak kazanacaktır.

Alışveriş yaptıktan sonra alışverişlerini iptal eden kişilerin çekiliş hakları da iptal edilecektir. 18 yaşından daha küçük olanların çekilişe katılma hakkı yer almamaktadır.

Çekilişte Verilecek Hediyeler Belli Oldu!

Trendyol Cüzdanım ile gerekli şartları yerine getirenler için verilecek hediyeler;

  1. 1 kişi 2021 model Mercedes C200 d FL AMG otomobil (Piyasa değeri 827 bin 49 lira)
  2. 10 kişi Apple iPhone 13 256 GB (Piyasa değeri 12 bin 999 lira)
  3. 100 kişi 1.000 TL değerinde Trendyol Cüzdan bakiyesi
  4. 1.000 kişi 100 TL değerinde Trendyol Cüzdan bakiyesi

Çekilişe Son Katılım Tarihi  ve Sonuçların Duyuruluşu

Çekilişe en son 30 Kasım 2021 tarihine kadar katılım fırsatları sunulacak. 20 Aralık 2021 tarihinde yapılacak çekilişlerin ardından 27 Aralık tarihinde duyurulacaktır. Çekilişten kazanan isimler organize yapan firma ile ilk 15 günde iletişime geçmesi gerekir. Aksi halde bir sonraki yedek isme devredilecektir.

Araba Kazanan Kişiler Ne Kadar Vergi Ödeyecek?

Arabayı kazanan kişiler 163 bin 869 TL değerinde vergi borcuna sahip olacaktır. Çekilişlerden hangi hediye kazanılırsa kazanılsın piyasa değeri kanunda belirlenen muafiyet bedellerinin üzerinde olursa vergi ödeme şartı devreye girecektir. Muafiyet sınırları 7 bin 703 TL olarak belirlenmiştir. Vergi oranları %20 olarak kanunen belirlenmiştir. 

İçerik Üreticisi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum