Araba Sahibi Olanları Yakından İlgilendiren Haber! Araç Valelerine Düzenleme Geldi

Araba Sahibi Olanları Yakından İlgilendiren Haber! Araç Valelerine Düzenleme Geldi

Araç sahibi olan herkesin yakından ilgilendiren haber geldi. Araç valeleri hakkında yen düzenleme yapıldı! Araç sahibi olanlar tarafından gelen yoğun şikayet sonucunda konuya ilişkin düzenleme yapıldı. Yapılan düzenle neticesinde araç sahibi derin bir nefes aldı!

Araç sahibi olan herkesin yakından ilgilendiren haber geldi. Araç valeleri hakkında yen düzenleme yapıldı! Araç sahibi olanlar tarafından gelen yoğun şikayet sonucunda konuya ilişkin düzenleme yapıldı. Yapılan düzenle neticesinde araç sahibi derin bir nefes aldı!  Çeşitli gece kulüpleri, AVM’ler ve oteller gibi alanlarda araçlarınızı artık valelere teslim etmeyin! Herkesin de bildiği üzere son dönemde valelerin tümü trafiği engellemek, müşteri araçlarına zarar vermek ve yüksek ücret talep etmeleriyle gündemde yer alıyor.

Vale hizmetlerin kişilerin isteğine göre olması gerekirken bazı alanlarda zoraki bir hizmet gibi sunulması vatandaşları rahatsız etti. Bu durumda bazı vatandaşlar gerekli şikayetleri yaparak sonuç bekliyordu. Konu hakkında yeni düzenleme geldi. İşte, araç valeleri hakkında gelen yeni düzenlemenin tüm detayları…

Vale Hizmeti İçin Ruhsat Şartı Geldi!

Vatandaşların sıkça ziyaret ettiği gece kulübü, otel ve AVM gibi alanlarda araçları teslim alan kişilere vale adı veriliyor. Çoğu vatandaş araçlarını valelere teslim ederek park etmelerini talep ediyor. Ancak bazı vatandaşlar bu hizmetten faydalanmak istemese bile zoraki bir şekilde dayatılıyordu. Bu durumdan rahatsız olan pek çok vatandaş ilgili mercilere şikayette bulundu. Araç valeleri hakkında düzenleme ve denetleme yapılmasını talep eden vatandaşların bu talebi haklı bulunarak gerekli düzenleme yapıldı.

Yapılan yeni düzenlemeye göre artık araç valeleri zoraki hizmet veremeyecek. Ayrıca verilen hizmetlerin tümü denetime tabi tutulacak.  Artık valelerde ruhsat şartı da aranacak. Vale şirketlerinin ruhsatlı hizmet vermediği saptanırsa ciddi cezalara tabi tutulacaklar.

Bizim Bölge Diyen Valeler Suçlu Sayılacak!

Yine valeler arasında ‘’ burası bizim bölge’’ tabiri sıkça kullanılıyor. Araç valeleri hakkında yapılan yeni düzenleme neticesinde bunu diyen valeler de suçlu sayılacak. Yine trafiği engeller nitelikte verilen vale hizmetleri de şikayet konusu olabilecek. Bölge kavgası, trafiği işgal etme, zorla hizmet verme gibi durumlar söz konusu olduğu zaman vatandaşların şikayetleri hızla dikkate alınacak. Bu düzenleme tüm araç sahiplerine derin bir nefes aldırdı.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.